Dolar 32,5488
Euro 34,8698
Altın 2.427,46
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bayburt Grup’tan Eğitime Destek…

25 Şubat 2015 15:39 | Son Güncellenme: 26 Mart 2015 09:37
A+
A-

Bayburt Anadolu Lisesi Kütüphanesine Bayburt Grup tarafından 600 kitap bağışlandı. 

Okul kütüphanesine bağış yapılan okul müdürü Hayri Kocabey, “Okulumuzun başlattığı kütüphanemiz şenleniyor kampanyasına Bayburt Grup’un kütüphanemize 600 adet kitap bağışında bulunmuştur. Bu bağışta katkısı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

“Bayburt yeni bir okul kazanacak” 

Bayburt Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, “ Burada okuma hayatımızı zenginleştirecek eğitim hayatımıza destek olacak güzel bir cabanın paylaşıldığı bir noktadayız. Mevcut olan kütüphanelerimizde genelde geçmiş yılların birikimi olan kitaplardan oluşmaktadır. Burada bulunan ve bağış yapılan kitapların hepsi güncel kitaplardan oluşmaktadır. Bu kitapların çocuklarımıza önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu çabanın bu noktalara gelmesinde emeği geçen Bayburt Grup Başkanı Abdurrahman beye buradaki temsilcisi olan Hikmet beye, okul idaremize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bayburt Grup, spor eğitim ve kültür hayatında önemli destekler saplayan bir kuruluşumuz durumundadır, kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da paylaşmak istiyorum, Bayburt Grubumuz inşallah eğitim camiamıza Bayburt Kız İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu olarak bir hizmet binası hizmetleri olacaktır. Bu nedenle ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi. 

“Bu hizmetlere destek bizleri mutlu ediyor”

Bayburt Grup temsilcisi ve Bayburt Grup Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk, “ Bu fikri oluşturan ve bu kitapların alınmasından buraya kadar gelmesinde vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Bayburt Grup başkanımız Abdurrahman Şehtürk başta olmak üzere Hacı Şentürk, Güngör ve Ahmet Şentürk’e teşekkürlerimi belirtiyorum. Ayrıca Bayburt Grup’un önemli isimleri ve bir süre önce kaybettiğimiz rahmetli olan Hasan Şentürk ve Kıyasi Şentürk’ünde ruhları şad olsun diyorum. Bizlerde okul sıralarından geçerek biryerlere gelmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimiz günümüz şartlarında daha iyi imkanlarda eğitim görmektedirler. Bu imkanları iyi değerlendirmeleri ve öğretmenlerinin kıymetini iyi bilmeleri gerekir. Bizlerde Bayburtta bunun gibi hizmetlere katkı sağladığımız zaman çok mutlu oluyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyor öğretmenlerimize de saygı ve sengilerimi sunuyorum” dedi. 

Konuşmalar sonrasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Semih Hacımüftüoğlu tarafından yazılan Abdurrahman Şentürk ve Hikmet Şentürk adına seramik tabak hediye edildi. 

Kitap bağış törenine, Bayburt Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M.Fatih Uluca, Anadolu lisesi Müdürü Hayri Kocabey, Bayburt Grup Özel İdare Spor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş ve okul idarecileriyle birlikte bazı öğrenciler katıldı.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=3XBIj6gHQXE

 

 

 

YORUMLAR

  1. tuncay dedi ki:

    tebrikler bayburt gurup devamını bekliyoruz kırıkkaleden selamlar