Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 23°C

Bayburt Grup’tan “Bizbize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına büyük destek

Bayburt Grup’tan “Bizbize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına büyük destek
17 Nisan 2020 22:46
A+
A-

Bayburt Grup “Bizbize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına 10 milyon 69 bin 69 lira destekte bulunurken diğer taraftan 50 bin koli gıda yüklü tırlar ise bazı illere ulaşması için yola çıktı.

Koronavirüs salgınının olumsuz ekonomik etkilerini en aza indirmek amacıyla  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan “Bizbize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına Bayburt Grup 10 milyon 69 bin 69 lira ile destek verdi.

“Bu sıkıntıları birlik ve beraberlik içinde atlatacağız”

Bayburt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şentürk, “Bayburt Grup olarak Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan ‘Bizbize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına yaklaşık olarak 10 milyon 69 bin 69 lira destekte bulunduk. Bu dönem milli birlik ve dayanışmanın en yüksek seviyede olduğu dönem olmalı. Bu sıkıntıları hep birlikte birlik beraberlik içinde atlatabiliriz. Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. 

“Kampanyaya 50 bin koli gıda desteği”

Bayburt Grubun diğer bir Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Burak Şentürk ise “Vefa Sosyal Destek” kampanyası kapsamında 7 ilimize gönderilmek üzere 50 bin adet gıda malzemesi bulunan koliler hazırladık. Koliler bugün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Bu zorlu günleri en kısa sürede atlatacağımıza inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  1. Derya dedi ki:

    Ben ankara çubuk atatürk mahallesi felah sokak 11 1 de oturuyorum 3 çocuğum var sizde gıda yaridm i istiyorum