Dolar 32,5885
Euro 34,7665
Altın 2.507,79
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C

Bayburt Grup İlk Hazırlık Maçın Nazilli Belediye Spor’la Yaptı

Bayburt Grup İlk Hazırlık Maçın Nazilli Belediye Spor’la Yaptı
1 Ocak 2017 14:28 | Son Güncellenme: 1 Ocak 2017 15:30
A+
A-

Antalya Lara’da 2. yari hazırlıklarını sürdüren Bayburt Gurup, ilk hazırlık maçında 2 Lig Beyaz Gurupta Mücadele eden Nazilli Belediye Spor ile yaptı.

Maça Erhan,Erçin,Onur,Aykut,Sergen,Koray,Yener,Ahmet,Sinan,Batuhan ve Eren ilk onbiri ile başlayan Bayburt Grup ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya başladı. Nazilli Belediye Sporun 24. dakikada gelişen atağında defansta bir an hata yapan Bayburt Grup gole engel olamadı ve 1-0 geriye düştü.

Yediği golden sonra ataklarını yoğunlaştıran Baybnurt ekibi 31 dakika da yeni transferi Batuhan ile eşitligi sagladı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıya, Yasin, Yücel, Samet, Ömerül Faruk, Selçuk,Kaanhan degişiklikleri ile başlayan Bayburt Gurup galibiyet golü bulamadı ve Nazilli Belediye Spor ile ilk hazırlık maçını beraberlikle tamamlamış oldu.

 

YORUMLAR

  1. Gurbetten dedi ki:

    Hazırlık maçlarımız hep güzel geçiyor…
    Lig maçlarımız fasa,fiso, inşallah ikinci yarı
    maçımıza galibiyetle başlarız….