Dolar 32,5179
Euro 34,5717
Altın 2.491,21
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Bayburt Gakkoşları puansız gönderdi

Bayburt Gakkoşları puansız gönderdi
24 Ekim 2020 16:40 | Son Güncellenme: 24 Ekim 2020 18:09
A+
A-

Bayburt Özel darespor sezonun ilk maçında Elazığspor’la oynaması gereken ancak koronavirüs nedeniyle ertelenen maç bu gün Genç Osman Stadyumunda saat 14.00 oynandı. Genç Osman’daki maçta gülen taraf ev sahibi eki oldu ve puanını 9’a yükseltti.

Genç Osman Stadyumunda maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odalarını 0-0 eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısı her ki takımın karşılıklı ataklarıyla başladı. 48. dakikada Bayburt Özel İdarespor önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

Elazığspor takım olarak topa daha fazla sahip bir görüntü sergilerken, geliştirdiği ataklarda rakip kalede son vuruşlarında başarılı olamadı.

Sarı Siyahlı ev sahibi ekipte üst üste değişiklikler gerçekleşti ve takım daha iyi top çevirmeye ve gol pozisyonları üretmeye başladı.

77.dakikada Bayburt Özel darespor sağ taraftan geliştirdiği atakta Mustafa Bedirhan Çelik klas bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

Yediği gol sonrası rakip kaleye çok adamla yüklenmeye çalışan konuk ekip Elazığspor geliştirdiği sağlı sollu ataklardan sonuç alamadı.

Maçın uzatma dakikalarında Elazığspor defansındaki hatayı affetmeyen ilk golün sahibi Mustafa Bedirhan Çelik kaleci Ahmet Doğan’ı da çalımlayarak topu ağlara gönderdi 2-0.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Gakkoşlar puan için geldiği Bayburt’tan eli boş dönerken, Bayburt Özel İdarespor attığı iki golle 3 puanın sahibi oldu.

Son iki maçından 6 puan çıkaran ve puanını 9 yapan Bayburt Özel darespor 28 Ekim Çarşama günü deplasmanda  Kastonomusporla mücadele edecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.