Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt, evinde puan kaybetmeye devam ediyor

Bayburt, evinde puan kaybetmeye devam ediyor
24 Mart 2021 16:07 | Son Güncellenme: 24 Mart 2021 19:55
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında konuk ettiği Kırklarelispor’a 2-1 mağlup olarak önemli bir avantajı daha değerlendiremedi. Evinde üst üste ikinci maçını kaybetti.

Ligde düşme potasında uzaklaşmak isteyen Bayburt Özel İdarespor ile Play- Off için mücadele eden Kırklarelispor arasındaki müsabaka her iki takım adına büyük önem kazanıyordu.   

Soğuk ve yağmurlu bir havada Genç Osman Stadyumunda saat 14.00 de başlayan maçın 19. Dakikasında Kırklarelispor’dan Mert Sinan Pekesen takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Yediği golden sonra rakip kalede gol arayan sarı siyahlılar 34. Dakikada Uğur Mustafa Türk’ün attığı golle 1-1 eşitlik sağladı.

Önceki maçlarda olduğu gibi defans hattında hatalar yapan Bayburt Özel İdarespor benzer hatalardan birisini yine tekrarladı ve Kırklarelispor’dan Bahadır Taşdelen 41. dakikada topu ağlara göndererek takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı.

İkinci yarısı yoğun kar yağışı altında başlayan maçta top kontrolü her iki takım adına zorlaştı. Beraberlik golünü bulmak adına rakip kaleye yüklenen ev sahibi Bayburt Özel İdarespor girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. İkinci yarısında gol sesi çıkmayan maçtan galip ayrılan Kırklarelispor puanını 53’e çıkarırken, Bayburt Özel İdarespor 33 puanda kaldı.

Bayburt Özel İdarespor 1 Nisan Perşambe günü deplasmanda Vanspor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları:

Bayburt Özel İdare Spor     1 – 2   Kırklarelispor

Kardemir Karabükspor     0 – 2      Eyüpspor

Etimesgut Belediyespor    5 – 0      Kastamonuspor

Elazığspor      0 – 2    Van Spor

Pendikspor    3 – 2    Pazarspor

Serik Belediyespor    0 – 1   Tarsus İdman Yurdu

Turgutluspor   1 – 1    1922 Konyaspor

Mamak FK       0 – 4    Sakaryaspor

Sivas Belediyespor   0 – 3  Bodrumspor

Kırşehir Belediyespor    2 – 1   Karacabey Belediyespor

 

 

YORUMLAR

  1. Hakikat dedi ki:

    Canları sağ olsun.. Ne diyelim…?