Dolar 32,5782
Euro 34,7958
Altın 2.507,60
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt, Diyarbekir Engelini Rahat Geçti…

Bayburt, Diyarbekir Engelini Rahat Geçti…
24 Mart 2019 16:33 | Son Güncellenme: 24 Mart 2019 21:09
A+
A-

Bayburt İl Özel İdarespor sezonun 28. haftasında deplasmanda mücadele ettiği Diyarbekirspor’u kendi sahasında 2-0 mağlup ederek zorlu bir virajı yara almadan atlatmış oldu. 

Maçın başlama vuruşuyla birlikte rakip sahada baskı kuran ve gol pozisyonları üreten Bayburtspor oldu. İstekli ve kazanma arzusu olan bir futbol sergileyen Bayburtspor 9. dakikada Haydar Deniz ile bulduğu golle 1-0 öne geçti.  

Bayburtspor attı gol sonrası baskılı futbolunu yine devam ettirirken, Diyarbekirspor ise  istediği oyun düzenini bir türlü sahaya yansıtamayan bir görüntü sergiledi. Maçın 25. dakikasında bu kez sahneye Feyyaz Aydil çıktı ve takımının ikinci golünü kaydetti 2-0. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve maçın ilk 45 dakikası Bayburtsporun 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

Maçın ikinci yarısına 2-0 geride başlayan ev sahibi ekip baskılı ve sert oyunuyla Bayburtspor kalesine yüklenmeye başladı. Dakikalar ilerledikçe Bayburtspor kalesinde pozisyonlar bulmaya çalışan Diyarbekirspor’lu futbolcular, son vuruşlarında başarılı olamadılar.  

Kontra ataklar yakalayan Bayburtspor rakip kalede etkili olmaya çalışırken, defans anlayışını elden bırakmadı. Ev sahibi ekibin son dakikalardaki gayretleri gol getirmedi ve ilk yarıda iki gol bulan Bayburtspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Bayburtspor taraftarının her deplasman olduğu gibi Diyabekir’de takımlarını yalnız bırakmadığını vurgulamak gerekir.

İstekli ve arzulu oyunuyla önemli bir galibiyet alan ve puanını 58’e yükselten Bayburtspor 3 Nisan 2019 Çarşamba günü şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden birisi olan Kocaelispor’la Genç Osman Stadyumunda karşılaşacak.

Haftanın maç sonuçları

Diyarbekirspor  0 – 2  Bayburt İl Özel İdarespor

Kocaelispor    2 – 0   Cizrespor

Serik Belediyespor    2 – 2 Karacabey Birlikspor

Turgutluspor  1 – 1  Gölcükspor

Payasspor     3 – 0   Muğlaspor

24 Erzincanspor  3  – 0 1461 Trabzon

Bucaspor       3 – 3  Ankara Adliyespor

Halide Edip Adıvar SK   1 – 2   Fatsa Belediyespor

Bağcılar SK    1 – 1  Yeni Çorumspor

YORUMLAR

  1. tamer dedi ki:

    6 maçın 4 ü iç sahada ve 5 puan fark var ve en önemli iki rakibimiz de kendi sahamıza gelecek,çok avantajlı durumdayız.

    Bu hafta Kocaeline karşı alınacak galibiyet bence bu işi bitirir ,ama bi mağlubiyet bütün avantajları psikolojik olarak yok edebililir.

    Kritik bi viraj inşallah bütün sezonun sonun da ŞAMPİYON BAYBURTSPOR yazdıracağız.