Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Karşılamaya Hazırlanıyor

Bayburt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Karşılamaya Hazırlanıyor
8 Ağustos 2018 16:08 | Son Güncellenme: 10 Ağustos 2018 17:08
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan 10 Ağustos Cuma günü Bayburt’a geliyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak olan Bayburt’ta hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor.

24 Haziran tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye birincisi olan Bayburt, rekor oy verdiği Cumhurbaşkanını Cuma günü saat 13.00 ‘te Cumhuriyet caddesi Ortaokul önünde yapılacak mitingde coşku ile karşılamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR

  1. hasan dedi ki:

    Yapılan yatırımlar ortada ALLAH Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Yapılan otoparklar ile cumhuriyet caddesinde ki park sıkıntısı neredeyse sıfıra indirildi. Keza bu cumhuriyet caddesinin yeni görüntüsüyle de öyle. Şimdi de Bayburt eski adıyla SARAY BAHÇA’ sına kavuşunca daha güzel olacak.

  2. ESLEM dedi ki:

    SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA YETKİLİLERİMİZİN YARIM KALAN YATIRIMLARDAN BAHSETMELERİNİ BEKLİYORUZ.
    ÖZELLİKLE KOP TÜNELİNİN NE ZAMAN BİTİRİLECEĞİNİ ÇOK MERAK EDİYORUZ…
    YILLAR GEÇTİ DAHA YARISI BİLE BİTİRİLEMEDİ SANIRIM.
    SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BU DURUMDAN HABERDAR MIDIR?
    DEĞİLSE HABERDAR ETMEYİ DÜŞÜNEN VAR MIDIR?
    BU TÜNEL TEK BİR ŞEKİLDE BİTER. O DA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN BU İŞİ ARTIK BİTİRİN TALİMATIDIR.
    SAYGILARIMLA…

  3. arif dedi ki:

    gel Cumhurbaşkanım gelde şu Bayburtu bi gör . ama onların gösterdiği şekilde değil , halkın sorunlarını bi görsen cok iyi olur. şimdiden hoşgeldin .

  4. YERLİ dedi ki:

    ÜÇ SENEDİR BAYBURTUN ORTASINDA BULUNAN ESKİ ADI HÜKÜMET KONAGININ OLDUGU YERE OTO PARK YAPIMI NE DURUMDA .BERLİN DUVARI GİBİ ÖRÜLMÜŞ HER YERİ ÇATI SACLARIYLA KAPLANMIŞ BİR ŞEKİLDE ÜÇ SENESİNİ DOLDURACAK BU İŞİ KİM TAKİP EDİYOR. HALKI AYDINLATILMASINI İSTİYORUZ.HEM ESNAF PERİŞAN OLDU HEMDE VATANDAŞ..ŞUAN BURASI BAYBURT İÇİN GERÇEKTEN AYIP BİR YER HEM BURDAKİ HALKA AYIP UTANÇ VERİCİ HEMDE MEMLEKTİNİ SEVİP KİLOMETRELERCE UZAKLARDAN GELEN HALIKIMIZA UTANÇ VERİCİ BİR YER OLDU…..BURASI NE BİTMEZ BİR YER OLDU …..ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ BİTTİ BURASI HALA BİTMEDİ…BURAYI SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOGAN MUHAKKAK SORMALI.