Dolar 32,5777
Euro 34,9750
Altın 2.429,40
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bayburt – Cizre Maçında Gol Sesi Çıkmadı

Bayburt – Cizre Maçında Gol Sesi Çıkmadı
7 Nisan 2019 17:46 | Son Güncellenme: 7 Nisan 2019 20:06
A+
A-

3.Lig 3. Grup lideri Bayburt İl Özel İdarespor sezonun bitimine 5 hafta kala evinde mücadele ettiği Cizrespor’la golsüz berabere kalarak puanını 62 yaptı.

Soğuk bir havada oynanan mücadeleye Bayburtspor, Kocaelispor maçında kart cezalısı durumuna düşen takım kaptanı Ali Kemal Yükseker ve İsmet Kavuştu ile birlikte sahaya 5 eksikle çıktı.

Hafta sonu olmasına rağmen taraftarların beklenen ilgiyi göstermediği maçta rahat galibiyet bekleyen taraftarlar 90 dakika sonunda gol izleyemeden sahadan ayrıldılar.

Maçın 90 dakikasının değerlendirmesi için anlatılacak hiçbir pozisyonun yaşanmadığı ve 5 eksikle sahaya çıkan Bayburtspor sezonun belkide en kötü futbolunu sergiledi. 4 gün önce oynanan Kocaelispor galibiyetinin vermiş olduğu üst düzey moral maalesef sahaya yansımadı ve maçın 90 dakikası 0-0 tamamlandı.

Cizrespor’un maçın başından son düdüğüne kadar sahada daha iyi mücadele eden bir oyun sergilemesi taraftarların dikkatinden kaçmadı. Gol sesi çıkmayan maçta Bayburtspor aldığı bir puanla puanını 62’ye çıkarırken Cizrespor ise puanını 32 yaptı.

Bayburt İl Özel İdarespor haftaya Pazar günü deplasmanda Yeni Çorumspor’la mücadele edecek.

Haftanın maç sonuçları

Bayburt İl Özel İdarespor 0 – 0 Cizrespor

Kocaelispor 0 – 0 Yeni Çorumspor

Diyarbekirspor 2 – 1 Karacabey Birlikspor

Serik Belediyespor 3 – 1 Muğlaspor

Halide Edip Adıvar 0 – 1 Turgutluspor

Bağcılarspor 0 – 1 Ankara Adliyespor

Bucaspor 1 – 2 1461 Trabzon

Payasspor 1 – 0 Fatsa Belediyespor

24 Erzincanspor 1 – 0 Gölcükspor

https://www.youtube.com/watch?v=v2wcCMkA4_w

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.