Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Bayburt Bunu Haketmiyor!

Bayburt Bunu Haketmiyor!
15 Kasım 2016 19:50
A+
A-

Bayburt şehir merkezi her geçen gün Trabzon ve Erzurum güzergahına doğru gelişirken,yeni yapılan konutların bir çoğunda telefon ve internet hattının olmaması şikayet konusu haline geldi.

Zahit Mahallesi Çilçil mevkinde yeni yapılan yaklaşık 300 dairelik yerleşim yerlerine telefon ve internet çekilemeyecek olması bir çok soru işaretini akıllara getirirken, diğer taraftan şikayet konusu da oluyor. Telekom yetkilileri söz konusu yerlere yaklaşık 4-5 ay sonra ancak hat çekilebileceğini ifade etmeleri özellikle internet üzerinden ders yapan öğrenci ailelerini kara kara düşündürüyor.

Söz konusu konutların okullara ve diğer yerleşim alanlarına çok yakın olmasının çözüm olmadığı bu nedenle yeni hatların çekimi için zamana ihtiyaç olduğu yetkililer tarafından belirtiliyor. Konutlarda ikamet eden aileler ise, bir şehrin merkezinde bulunan konutlara aylar sonra telefon ve dolayısıyla internet hattının çekilecek olması, günümüz teknolojisinde vatandaşa hizmet açısından önemli bir sorun olduğunu ve Bayburt’un bunu hak etmediğini dile getiriyorlar.

 

 

YORUMLAR

  1. Bayburt ahalisi dedi ki:

    Vekile hesap soramayanlar burada mı yazıyor ?
    Komedi yapmayın, hakkınızı adam akıllı isteyin…
    Rezilliğe bak internet yok, telefon yok, lambalar yanmıyor…

    Derdini anlatmayan derman bulamaz. Çok bilmişlere gereken cevapları vereceksiniz ki derslerini alsınlar…

  2. Kerim dedi ki:

    şuan hükümete çok sinirliyim, sanki Türkiye de tek şehirmiş gibi istanbula zartı zurtu şusu busu herşeyi doğru düzgün yapılıyo. bayburt hiç ilimizmiş filan hiçbişe demiyolar. istanbulda 50 60 tane gökdelen var kahramanmaraşta en yüksek bina 13 katlı yazıklar olsun böle hükümete.

  3. çikolata dedi ki:

    bayburtumun yerini amsterdam tutamaz geceleri köy sohbetini dedelerimizi soguk havayı bile yaylasını yaban meyvelerini sularını tasını topragını ayçiçeklerini hiçbir şehire degişmem bayburtlu olmak ayrıcalıktır

  4. EMRE dedi ki:

    BU ŞEHİR NEYİ HAK ETTİKİ ONU DA ETMİYEE

  5. DİLARA dedi ki:

    SORUNA BAK SOKAK LAMBASI:)))…HER SEY TAM BİR SOKAK LAMBASI YANMIYOR ZATEN…BAYBURT UN BİR SORUNU VAR İSE BU BAYBURT LUDAN KAYNAKLI BİR SORUNDUR.SUSMAYIN HAKKINIZI ISTEYIN.TÜRKİYENIN DÖRT BİR YANINA TİRİLYONLARLA YATIRIMLAR YAPILIYOR..BİZEDE TIRMIKLA ASVALT DÖKÜLÜYOR..BAYBURT LU SUSTUKCA BUNA MAHKUM..MAHKUM KALACAK.VATANINA MİLLETINE DEVLETINE BAYRAGINA BAĞLI BİR MİLLET OLARAK BUNA LAIK OLUYORUZ … BAYBURTLU SUSTUKCA BU DURUMA DUR DEMEDİKCE KENDİNE BUNU YAKISTIRIP KABUL ETTİKCE….BU BAYBURT UN HAZİN KADERİ OLUR

  6. esra sevgi dedi ki:

    vallahi esentepe mahallesinde bizim orda sokak lambaları yanmıyor uzun zamandır.daha dün gittik hastaneye doktor yok dediler.

  7. gurbetteki bayburtlu dedi ki:

    yorumların hepsini okudum ve şu sonuca vardım bayburt 15 sene boyunca ne zaman iyiydi de bugün kötü oldu bayburt bir sürü seçim dönemi geçirdi allah aşkına ey bayburtlular söylesenize bayburt ne zaman yaşanabilir bi şehirdi de bu seçimden sonra şikayet eder oldunuz yahu sizler yüzde 80lerle oy verdiniz ben hayatımdan memnunum dediniz hiç bir şikayette bulunmadınız aklınıza şimdi mi geldi bayburtun geri kalmışlığı hastane de doktor yok diyor birisi ey vatansever rumuzlu arkadaş aklına bu yenimi geldi bayburtlunun bayburtta sağlık hizmeti aldığı filan yok ya erzuruma ya trabzona gidiyor bayburtlu halinden memnun ama ne de olsa muhalif bir tek söz yok daha ne diyeyim bayburtun yöneticileri sizler bayburta hizmet etmediniz vatandaşı da bayburta hizmet ediyoruz diye kandırdınız bunu böyle bilin söylediklerimi her bayburtlunun düşünmesi gerektiğini söylüyorum sadece bi düşünün sonrası allah kerim herkese saygılar sunuyorum

  8. bayburtlu dedi ki:

    üzgünüm ama bunu söylemek zorundayım. telekom çalışanları (bazıları) araçlarla kendi işlerini görmekten fırsat bulamıyorki memlekete iş yapsınlar.

  9. Tuncay dedi ki:

    İNSAN ELİYLE OLDUKTAN SONRA HER ŞEY DÜZELİR BİRBİRİMİZİ SUÇLAYARAK SİYASI HIRSLA DEĞİL ÖRNEK ÇORUH ISLAHI BAŞLAMIŞ MAHALLELERİN YAPIMI BAŞLAMIŞ OTOPARK BAŞLAMIŞ SONUNU BEKLEYELİM BAYBURTLULAR MİLLİYETÇİ DİYORLAR AMA MİLLİYETÇİLİKTE GÜMÜŞHANEYE BAKMAK LAZIM SELAMLAR

  10. Tuncay dedi ki:

    HER YATIRIM NÜFUSA BAĞLI HASTANE VE DOKTOR DAHİL BU BİLİNMELİ

  11. Murat dedi ki:

    “Deve’ ye demişler ki neden boynun eğri o demiş ki nerem doğru ki ” bizim ki de aynı bu işe benziyor. Elle tutulacak bir şey söyleyin Allah aşkına . İçecek suyumuz yürüyecek yolumuz mu var.Sohbet edecek insan evladı bile kalmadı bu şehirde. İnsanlar ekmeğin kavgasına geçti gittiler ve gitmeye de devam ediyorlar hala ama TUZU KURU OLAN kesime göre her şey güllük gülistanlık.

  12. Mehmet dedi ki:

    Etem kardeş hangi sokak düzgün ?

  13. etem dedi ki:

    Sayın vatan sever hangi sokakta sokak lambası yanmıyor yazarmısın.????

  14. seko dedi ki:

    bu şehir ve insanları her şeyi hak ediyor! (olumsuz yönde) bu şehir 15 yıldır her geçen yıl bir mezraya dönüşüyor ve ne yazık ki bizler 15 yıldır bu beceriksiz, idarecileri seçiyoruz. ve seçmeye de devam edeceğiz galiba…. Bayburtlu gerek referandum gerek yerel ve genel seçimde sandığa gitmeyecek.. bakın bakalım Bayburt nasıl gelişip kalkınıyor. Bayburt’un AKP ve diğer partileri seçmemesi demek Türkiye için büyük bir utanç olur. özlenen Bayburt’a da o zaman kavuşuruz.. bu kafa ile zor çünkü..

  15. Bayburt Kalesi dedi ki:

    Maalesef bu şehir her şeyi hak ediyor…
    BAYBURT YIKILARAK DÜZELİR…..Gerisi FASA,FİSO….
    Teknolojiden faydalanamıyor muşuz …….!
    Nahır elden gitmiş,alaca danayı soruyoruz…

  16. VATAN SEVER dedi ki:

    .HAYALET BİR ŞEHİR..TOZLU,ÇAMURLU YOLU OLMAYAN, KALDIRIMI OLMAYAN VE OKULA GİDEN ÇOCUKLARIN ARAÇLARLA BERABER AYNI YOLU PAYLAŞMALARI VE HALA SOKAK LAMBALARININ UZUN ZAMANDIR YANMADIGI BİR ŞEHİR. KARANLIK, ÇUKURLU OLAN YOLLARDAN DOLAYI ARAÇLARIN HURDAYA DÖNDÜĞÜ BİR ŞEHİR….BAŞKA ÖRNEK VERİRSEK MOTORSİKLETLİ ARAÇ SAHİPLERİ MOTORUNUN SESİNİ BAGIRMALARINA SESSİZ KALAN YETKİLİLER VE BU ARAÇLAR BİR ÇOK AİLENİN YANINDA VİTEZ PATLATMASIMI ADINA NE DİYORLARSA BU MOTORLU ARAÇLARA NEDEN YETKİLİ HİÇ KİMSE BİR ŞEY YAPMIYOR…KALDIRMIN ÜZERİNE ARAÇLARINI ÇEKİP İNSANLARIN YOLUN ORTASINDA YÜRÜMELERİNE NEDEN İZİN VERİLİYOR…..BUGÜN KAHVECİLERİN BİR ÇOK KALDIMIN ÜZERİNE SANDALYE MASA ATIP KALDIMI İŞGAL EDENLERE KADIN KIZ DEMEDEN YAYALARIN KALDIRIMDA YÜRÜYEMEDİKLERİNİ GÖRÜYORUZ NEREDE YETKİLİLER.ZABITA AMİRİM NEREDESİNİZ……BU YOL MESELESİNDE ZAMANA İHTİYAÇ VAR DEMEK ARTIK BİTTİ..ÇÜNKÜ SON 15 SENEDİR BU YOLA HİÇ BİR ÇÖZÜM BULUNAMADI……PARAYSA PARA VAR PARA HÜKÜMETTE ARAÇSA EN SÜPER ARAÇLAR VAR.İŞÇİYSE DOLU TEKNOLOJİ DESEN SENE 2017 OLMUŞ….SAYIN BAŞBAKANIMIZI ÖRNEK ALIN..HAVA LİMANLARI.KÖPRÜLER .YOLLAR. AVRSAYA TÜNELİ .DÜNYA KADAR ÖRNEK VERELİM.YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ.SAYAMAYACAGIMIZ BİR ÇOK TESİSLER AÇILDI……MALİYE BAKANMIZ BİZDE DAHA NE OLSUN……AMA MALESEF GELİN GÖRÜNKİ ŞEHRİMİZ TERK EDİLMİŞ ŞEHİRE DÖNDÜ……….HASTANE YAPILSIN DİYORUZ……BUGÜN HASTANEDE KADIN DOGUM DOKTORU YOK BU İNANILMAZ BİR ŞEY. BİR ŞEHİRDE DOKTOR OLMUYORSA DAHA NE DİYELİM..