Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt, Bodrum deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor

Bayburt, Bodrum deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor
20 Nisan 2021 11:41
A+
A-

Sezonun bitimine 4 hafta kala deplasmanda Bodrumspor’la mücadele edecek Bayburt Özel İdarespor hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyor.

Ligde 34 maçta 41 puana sahip olan Bayburt Özel İdarespor Bodrum deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Sezonun ikinci yarısına yeni transferlerle başlayan ve aldığı puanlarla düşme hattından uzaklaşan Bayburt Özel İdarespor kalan maçlardan en az kayıpla ayrılmayı hedefliyor.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Perşembe günü oynanacak olan Bodrumspor maçı hazırlıklarını devam ettiren Bayburt Özel İdarespor teknik direktörü Hakan Yılmaz, Bodrumda görev yapan Bayburtlu DHA temsilcisi Selçuk Akbaş’a açıklamalar yaptı.

Hakan Yılmaz, “ Kulüplerin zaman zaman iniş ve çıkışları olabilir. Bayburt Özel İdarespor’un sıkıntılı durumundan kurtulması bize nasip oldu. Ligde son 4 maç kaldı. Bizim için lig her ne kadar bitmiş gibi gözükse de, biz bütün maçları kazanmayı düşünüyoruz. Bodrumspor maçı öncesi futbolcularımın motivasyonu çok yüksek. Buradan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz.” dedi.

Taraftarların kendileri için önemli bir güç olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Taraftarlarımızın pandemi nedeniyle maçlara gelemediğini bununda bizler için önemli bir dezavantaj olduğunu biliyoruz. Umarım kısa sürede pandemi dönemini atlatır ve onlara kavuşuruz. Bayburt Özel İdarespor olarak önemli bir yapılanmanın içerisine girdik. Gelecek yıl için lige ciddi hedeflerle başlamak istiyoruz.” şeklinde konuştu.    

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.