Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt Belediyesinden sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım

Bayburt Belediyesinden sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım
20 Mart 2020 19:36 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:06
A+
A-

Kısa bir sürede dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs ile mücadelede en büyük paya sahip olan sağlık çalışanlarına Bayburt Belediyesi’nden ücretsiz ulaşım imkanı.

Türkiye genelinde saat 21.00’de koronavirüs tehdidine karşı sağlık çalışanlarına destek için balkonlara çıkarak alkış tutma etkinliğine ailesi ile birlikte destek veren Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci 21 Mart 2020 Cumartesi gününden itibaren belediyeye ait halk otobüslerinin Bayburt genelinde görev yapan tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

Belediye Başkanı Pekmezci yaptığı açıklamasında “Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde olan koronavirüsün ülkemizdeki etkisini aldığı kararlar ve tedbirlerle en aza indiren ve süreci iyi bir şekilde yöneten Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Bu süreçte gece gündüz demeden üstün bir gayret ve özveri ile tüm dünyada hayranlık uyandıran çalışmalara imza atan sağlık personelimize de şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu amaçla 21 Mart 2020 Cumartesi gününden itibaren belediyemize ait şehir içi dolmuş otobüslerinin Bayburt genelinde görev yapan kıymetli sağlık çalışanlarımıza ücretsiz olarak hizmet vermesi yönünde karar aldık. Bu vesile ile gece gündüz demeden toplum sağlığı için mesaide olan sağlık çalışanlarımız ile dur durak bilmeden çalışarak dezenfeksiyon çalışması yapan belediyemiz ekiplerine kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.