Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Bayburt Belediyesi’nden öğretmenler gününe özel program

Bayburt Belediyesi’nden öğretmenler gününe özel program
24 Kasım 2023 08:43
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel program düzenlendi.

Bamsı Beyrek Seyir Terası’nda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Yıllar boyunca sizlerle birlikte aynı camiada bulunmaktan duyduğum mutluluğu ve gururu bugün burada siz kıymetli öğretmenlerimizle bir araya gelerek bu anlamlı günde yeniden yaşamak istedik. Bugün burada çeşitli okullarımızdan milli eğitim camiasının değerli mensuplarını ve değerli idarecilerini bir arada görmek bizleri sonsuz bir mutluluğa sevk ediyor. Bir milletin bugününü ve yarınını gerçek manada temsil eden öğretmenler yetiştirdikleri öğrencilerle yarınları ümit var olarak kucaklamamızı sağlıyorlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün her zaman söylediği bizim için önemli bir işaret olarak gördüğümüz “Cumhuriyeti kurduk onu sizler yücelteceksiniz.” Derken bu, öğretmenlere önemli görevler düştüğünün göstergesidir. Muasır medeniyet seviyesine ulaşma azmimiz buradan kaynaklanmaktadır.  Bu vesile ile bu akşam saatinde Bayburt Belediyemizin Seyir Terasında sizleri ağırlamaktan gurur duyduğumu söylemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Gecede konuşan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ise 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün Türkiye’deki en önemli günlerden biri olduğunu belirterek “Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi bir şekilde yetişmesi için, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için siz değerli öğretmen arkadaşlarımızın çok büyük emeği var. Bu vesile ile bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımıza ve kıymetli çalışma arkadaşlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney de katılımcıların 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak organizasyondan dolayı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney tarafından Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye eğitime verdikleri katkılardan dolayı plaket takdim edildi. Plaket takdimi sonrası öğretmeler günü dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere ödülleri verildi.

Daha sonra Bayburt Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla öğretmenlere eğlence dolu bir gece yaşattılar. Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi Müdürü Hayri Kocabey de bir türkü seslendirdiği programda ayrıca yapılan çekilişle öğretmenlere Nostaljik Radyo ve Dolma Kalem hediye edildi.

Programa, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Belediye İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve öğretmenler katıldı.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Ögrt. Gör. dedi ki:

    SAYIN BELEDİYE BAŞKANI HÜKMÜ BEY BAYBURTUMUZA GERÇEKTEN ÇOK HİZMETLER SUNDU… BAŞKANIMIZI İKİNCİ DÖNEMDE BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ..

  2. enes dedi ki:

    Hükmü başkan, nezih bir ortamda ve müthiş manzara eşliğinde güzel bir programa imza attı. Bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun. Güzel bir etkinlik

  3. Üsame Durmuş dedi ki:

    Yaşam mimarı,insan ustası,deryadil öğretmenlerimize selam olsun.Allah ilimlerini artırsın,sağlıklı ömür versin.Ölenlere rahmet eylesin.