Dolar 32,5118
Euro 34,9465
Altın 2.435,40
BİST 9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Belediyesinde bayramlaşma programı düzenlendi

Bayburt Belediyesinde bayramlaşma programı düzenlendi
20 Nisan 2023 13:44 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2023 13:47
A+
A-

Bayburt Belediyesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Bayburt Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Salonunda gerçekleşen bayramlaşma töreninde personel ile bayramlaştı. 

Personeliyle hasbihal eden Başkan Pekmezci Bayburt Belediyesi olarak bir aile olduklarını ifade ederek Bayburt’a hep beraber hizmet ettiklerini söyledi ve yapılacak hizmetler hakkında tavsiyeler vererek uyarılarda bulundu. Noksanlarıyla ve kazançlarıyla bir Ramazan ayını geride bıraktıklarını söyleyen Pekmezci, “Bayramdan sonra yoğun bir çalışma temposu içinde olacağız. Herkesin görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inancım tamdır” dedi.

Konuşmasında özellikle ev sahibi olmayan belediye personelinin kooperatif kurularak ev sahibi olması konusunda gelen taleplere de değinen Başkan Hükmü Pekmezci, “Bayburt Belediyesi personeline ait olmak üzere bir kooperatif kuracağız. Bu kooperatife bir yönetim oluşturacağız. Öncelik evi olmayan arkadaşlarımız olmak üzere sonrasında da evi olup da aile bireyleri için ev almak isteyenlerin yararlanabileceği bir kooperatif oluşturmak istiyoruz. Şartları ve başvuru tarihlerini sonra açıklayacağız. Bu vesile ile tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim ailelerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir şekilde nice bayramlar geçirmeyi sizlere ve bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkan Hükmü Pekmezci daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk ile birim müdürleri ve tüm belediye personelinin hazır bulunduğu programda personeliyle tek tek bayramlaşarak bayramlarını tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.