Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Bayburt Belediyesi’nde ağaç dikim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Bayburt Belediyesi’nde ağaç dikim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
25 Mayıs 2021 15:07 | Son Güncellenme: 25 Mayıs 2021 15:11
A+
A-

Bayburt Belediyesi personeli ve Aile Yaşam Merkezi kursiyerlerinin katılımı ile 1000 adet ağaç toprakla buluştu.  

Belediye personeli ile Kaleardı Mahallesinde bulunan Dede Paşa Parkında ağaç dikimi faaliyetine katılan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ağaç dikim çalışmalarımıza belediye personelimizi de dahil ederek elimizde bulunan ağaçları toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Orman Genel Müdürlüğümüzden aldığımız bütün ağaçların dikimini gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda ağaç sayısını artırarak şehrimizi daha yeşil bir ortama kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Yaklaşık 1000 ağacın toprakla buluşturulduğu çalışmaya, Belediye Başkan yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk’un yanı sıra Bayburt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Yaşam Merkezinde bulunan öğretmen ve kursiyerlerde katıldı.  

 

 

YORUMLAR

  1. ESLEM dedi ki:

    Belediyemize bu güzel çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bayburt için yapılabilecek en kolay ve en güzel iş ağaç dikmektir. Bayburtumuz maalesef ağaç bakımından oldukça yetersiz bir durumdadır. ilimizdeki tüm kurumlar ve gönüllü vatandaşlarımız bir ağaç dikme seferberliği başlatmalı, uygun olan boş araziler hızla ağaçlandırılmalı… Aslan Dağındaki ağaçlandırılmış alanda yer yer büyük boşluklar var. Buralar yıllardır tamamlanmadı. Ayrıca ağaçlandırılması gereken çok yer var. Buralar da ağaçlandırılırsa yeşile hasret kalan Bayburtumuz bir nebze olsun bu özlemini giderecektir.
    Diğer taraftan Kaleardı Mahallesi Şehit Osman Konutlarında bulunan Mescid önünde bir kısmı daha önce ağaçlandırılan ama bir kısmı hala boş olan bir yer var. Belediyemiz yetkilileri ile birkaç kez bu konuyu görüştüm ve fidan dikeceklerini söylediler. Sıramızın gelmesini bekliyoruz….

  2. Murat Çelik dedi ki:

    Bayburt’u yeşile boyamanı tam zamanı, hadi gazete olarak sizde destek verin ağaçlandırma kampanyası başlatalım. 10 fidan benden.

  3. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Belediyeciliğimizin en güzel icraatı, tebrik ediyorum… İnşallah kaleden baktık mı , Bayburt hep koruluk içinde görülür.. Bizim ömrümüz görmezde ,inşallah gelen nesillere nasip olur
    Sayın valimizde Rahmetli Ali haydar ÖNER beyin izinden giderek aslan dağının ağaçlandırılması tamamlanmalı, diğer alanlara geçilmesi temennimizdir… Tekrar emeği geçenlere teşekkür ederim…