Dolar 32,3404
Euro 35,1084
Altın 2.241,61
BİST 8.875,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

Bayburt Belediyesi Öğrenciler için İkametgâh Kampanyası Başlattı

Bayburt Belediyesi Öğrenciler için İkametgâh Kampanyası Başlattı
2 Aralık 2022 08:55 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2022 09:12
A+
A-

Bayburt Belediyesi tarafından ikametgâhı Bayburt’ta olmayan Bayburt Üniversitesi öğrencilerine yönelik ikametgâh kampanyası başlatıldı.

Kampanya kapsamında ikametini Bayburt’a aldığına dair ikametgâh belgesi, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile Bayburt Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat eden her öğrenciye hediye çeki verilecek. İkametgâhları zaten Bayburt’ta olan KYK yurtlarında kalan öğrenciler ise kampanyadan yararlanamayacak.

Son başvuru tarihi 31 Aralık 2022 olan kampanyayla ilgili açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Hem ailelerinden uzakta şehrimizde üniversite öğrenimi yapan öğrencilerimize hem de şehrimizin nüfusuna katkıda bulunmak amacıyla 31 Aralık 2022 tarihine kadar sürecek bir ikametgâh kampanyası başlattık. Evlerde ve özel yurtlar ile apartlarda kalan öğrencilerimizi dâhil ettiğimiz kampanya kapsamında ikametgâhın Bayburt’ta olduğunu gösterir belge, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte belediyemize müracaat eden öğrencilerimize hediye çeki vereceğiz. İnşallah şehrimiz ve öğrencilerimiz adına güzel bir çalışma olacak.” İfadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  1. Tespitler dedi ki:

    İkametgahını aldıktan sonra seçimde oyunu gelip Bayburtta mı kullanacak bu insanlar. Gençler üzerinde güzel oynuyorsunuz. Tebrik ederim.

  2. Bayburtlu dedi ki:

    bayburt’un durulacak neyı varkı genclere iş imkanımı varki göç vermesin öğrenciyle olacak iş değil siz bayburt un kendi insanlarını elinde tutamıyorsunuz yazık çok yazik bu memleketi bu hale getirenler utansın…