Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
BİST 9.687,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Bayburt Belediyesi kış sezonu öncesi çalışma temposunu artırdı

Bayburt Belediyesi kış sezonu öncesi çalışma temposunu artırdı
30 Eylül 2021 15:32
A+
A-

Bayburt’ta yaz sezonunun başından beri çalışma temposunu düşürmeyen Bayburt Belediyesi kış sezonu yaklaşırken yoğun çalışma temposunu artırdı.

Yapılan asfalt çalışmaları kapsamında yeniden dizayn edilen Akşemsettin Caddesi,  Oslu Baba Caddesi ve Kurtuluş Caddesi yeni yüzleriyle vatandaşın hizmetine sunuldu. Bu caddelerde yapılan kalıcı asfalt ve kaldırım yapım çalışmaları kapsamında öncelikli olarak yollar belirli bir seviyede kazılarak düzenlendi ve plentmiks temel serimi yapılarak üç katmanlı olarak asfalt uygulaması yapıldı. Asfalt uygulamasının ardından yapılan ve bazalt taşların kullanıldığı kaldırım yapım çalışmalarıyla beraber halkın hizmetine sunuldu.

Yoğun çalışma sezonunu geride bıraktıklarını belirten Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Bu yıl iş sezonunun açılmasıyla birlikte yoğun bir çalışma temposuna girdik. Şehrimizin çehresini değiştirecek projelerimizin hayata geçirilmesinin yanında mutat hizmetlerimizi de hummalı bir çalışma ile gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin neresinde hizmete ihtiyaç duyuluyorsa belirli bir program dahilinde oraya hizmetlerimizi götürüyoruz. Kış sezonu iyiden iyiye yaklaşmasına rağmen çalışma grafiğimizi hep daha yukarıya çıkarıyoruz. Vatandaşlarımızın bu çizgimizi her zaman devam ettireceğimizden şüphesi olmasın.” İfadelerini kulandı.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    Rögar kapaklarinida lütfen yol ile aynı seviyeye kaldırın araba içine düşünce ne akis kalıyor rulman