Dolar 32,6064
Euro 34,8200
Altın 2.513,44
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Bayburt Belediyesi ile Çalhanoğlu ailesinden depremzedelere maddi yardım

Bayburt Belediyesi ile Çalhanoğlu ailesinden depremzedelere maddi yardım
21 Mart 2023 19:08
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 11 İli etkileyen deprem felaketinin ardından Bayburt’a gelen depremzedelere Bayburt Belediyesi ve Çalhanoğlu ailesi işbirliği ile nakdi yardım yapıldı.

Bayburt Belediyesi’nin düzenlediği depremzedelere yardım kampanyası kapsamında, İtalya’nın İnter Kulübü’nde futbol hayatını sürdüren Bayburtlu milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu tarafından Almanya’nın Mannheim şehrinde düzenlenen futbol turnuvasında elde edilen gelir depremzedelere takdim edildi.

Bayburt Belediyesi Kültürel ve Sosyal Etkinlikler Salonu’nda gerçekleştirilen programda konuşan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci “Ülkemizin derin bir yara aldığı deprem bölgesinden ilimize teşrif eden siz değerli kardeşlerimizi şehrimizde görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bugün burada bir yardım çalışmamız var.  Bu yardımın koordinasyonunu Bayburt Belediyesi olarak biz yapıyoruz.  Şuanda hepinizin yakinen tanıdığı İnter’de futbol hayatını sürdüren milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu’nun anne ve babası buradalar.  Almanya’da yaptıkları bir futbol organizasyonu ile elde ettikleri geliri sizlerle paylaşmak için bizimleler.  Sizlerin huzurunda bu içten ve samimi çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum. Şuan burada 11 ilimizden de kardeşlerimiz var bizde belediye olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ve buna devam ediyoruz. İnşallah rabbim bu kötü günleri aşmamıza yardımcı olur temennisinde bulunuyor tekrar hoş geldiniz diyorum.” İfadelerini kullandı.

Hüseyin Çalhanoğlu ise “Depremden dolayı sizlerin acınızı ve üzüntünüzü paylaşmak için buradayız. Bizde Almanya’da, Avrupa’da bilhassa Mannheimde oradaki Türk kardeşlerimizle birlikte iş yerimizin önderliğinde topladığımız yardımları sizlere getirdik. Orada daha önce de yaptığımız yardımlar var. Biz elimizden geldiği kadar sizlerin yanında olmak, sizlerin acınızı paylaşmak için çalışıyoruz. Her şeyimizle sizlerin yanında olduğumuzu bilmeniz çok önemli. Değerli Belediye Başkanımız bizlere bu fırsatı verdi.  Ekibiyle birlikte yanımızda oldu. Futbol merkezimizde Almanya’da ki Türk, Yunan, Arnavut vatandaşlar ile her milletten katılımcılarla yaptığımız futbol turnuvasından elde ettiğimiz geliri sizlere takdim edeceğiz.   Bir kez daha sizlere hoş geldiniz diyor, bu fırsatı bizlere verdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yardımlar depremzedelere tek tek takdim edildi

 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Bayburtlu dedi ki:

    Yardımı şova dönüştürmenin mantığınız biri izah edebilir mi? Reklam yapacaksanız depremi alet etmeyin şovunuza. Hakan ÇALHANOĞLU dünyaca ünlü futbolcuymuş da Bayburt spora 25 kuruşluk faydası olmuş mu?