Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt AK Parti Milletvekili Naci Ağbal Mazbatasını Aldı

Bayburt AK Parti Milletvekili Naci Ağbal Mazbatasını Aldı
12 Haziran 2015 16:06 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2015 20:17
A+
A-

7 Haziran Milletvekili Genel seçimlerinde AK Partiden Bayburt Milletvekili seçilen Naci Ağbal mazbatasını aldı.

Bayburt İl Seçim kurumuna gelerek İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan tan mazbatasını alan Ağbal şunları söyledi, ” Bayburt’ta huzur içerisinde bir seçim geçirdik. Bana göre bu seçimin tek galibi millettir. Seçim günü milletimiz sandığa gitti ve özgür iradesiyle oyunu kullandı ve 25. dönem milletvekillerini seçmiş oldu. Vatanımıza ,Milletimize ve ülkemize inşallah hayırlı olur. İnşallah bu yeni dönemde güzel hizmetler yapılır ve vatandaşımızın arzu ettiği refaha huzura katkı yapan bir dönem olur.

Ben bütün Bayburt halkına müteşekkirim. Gerek seçim döneminde gösterdikleri zerafet ve tevveccüh, gerekse  seçim günü huzur ve sukunet içerisinde geçti. Dolaştığımız bütün sandıklarda bir kardeşlik ve şölen havası vardı. Demokrasinin güzelliğini yansıtan bir görünüm vardı. Seçim akşamı ortaya çıkan tablo bu milletin geleceği için inşallah hayırlı olur. Bayburtta seçim çalışmalarına katılan bütün parti teşkilatları kendi programlarını ve düşüncelerini seçmenlere aktardılar. Sonuçta seçmenlar bütün bu anlatılanlara bakarak oyunu kullandı. Bayburt’ta AK Parti’ye % 61.5 gibi yüksek bir teveccüh göstermiştir ve AK Parti Bayburt’un birinci partisi olmuştur. AK Partiye oy veren yada vermeyen bütün Bayburtlulara teşekkür ediyorum. Bizlerin amacı bütün halkımızı kucaklamaktır. Dolayısıyla bizler aldığımız oya bakmıyoruz. Diğer vatandaşlarımızında istek arzu ve gönüllerine bakıyoruz. Önümüzdeki dönemde herhangi bir seçim olması halinde, bizler bütün halkımızı kucaklayan onların dertleriyle dertlenen , onların sorunlarını çözecek bir yaklaşımla hareket edeceğiz. Bayburt milletvekili olarak üzerimize düşen neyse onun gayreti içerisinde olacağız. Her zaman söylediğimiz gibi durmak yok yola devam ” dedi.

Mazbata törenine Bayburt Cumhuriyet Baş Savcısı Hasan Uğurlu, Bayburt Belediye Başkan Vekili Nevzat Köse,AK Parti  il başkanı Hakan Kobal ve AK Parti yöneticileri katıldılar. 

https://www.youtube.com/watch?v=XuJl8We55TU

1 2 3 4 5

 

YORUMLAR

  1. ahmet dedi ki:

    her iki Bayburt m.vekillerine başarılar dileriz,c.allah yar ve yardımcıları olsun..
    artık bayburtun kalkınmasına yardımcı olurlar.