Dolar 32,5023
Euro 34,9545
Altın 2.429,94
BİST 9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bayburt Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Bir İlk Gerçekleşti

Bayburt Ağız Diş Sağlığı Merkezinde Bir İlk Gerçekleşti
11 Temmuz 2018 15:10
A+
A-

Bayburt Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezinde engelli bir hastanın 20 adet çürük olan dişleri estetik tedavi edilerek bir ilki gerçekleştirdi.  

Bayburt Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezine müracaat eden engelli bir hasta, serebral palsi ve mental motor retardasyon olduğundan genel anestezi altında tedavi yapılması uygun bulundu. Bayburt Devlet Hastanesi reaminasyon kliniğiyle irtibata geçilerek hastanın genel anestezi altında tedavi yapılmasına karar verildi.  

Bayburt Ağız Ve Diş Sağlığı başhekimi Dt. İrşadi Abidinoğlu ve klinik yardımcı Fatih Korkusuz ile beraber genel anestezi altında tek seferde engelli hastanın 20 adet çürük olan dişlerinin tedavisi yaparak ön bölge dişlerde estetik tedavi çalışılarak bu alanda Bayburt’ta  bir ilk gerçekleşmiş oldu.

 

YORUMLAR

  1. Melike dedi ki:

    Disime bir dolgu yaptilar geldim ne cigneyebiliyorum ne agridan durabiliyorum gittikce antibiyotik veriyorlar erzurumda bakildim dolgusu yaptigi apse tutmamis crkilmeli geldim anlatiyorum doktora bakkal isimi diyor bu sadece ilac yazmak icinmi varsiniz? Biraz dinlemeyi bilin ve usenmeden birseyi yapin oraya buraya sevk yapin diye yoksunuz orda

  2. serdar dedi ki:

    diş kökünün çıkarılamayıp erzurum ve trabzona sevk edilen günlerden bugüne gelinmesi güzel gelişme. sayın doktoru tebrik ederim.. diğer dktorlarımıza da örnek olmasını temenni ederim..

  3. vasfi dedi ki:

    Sayın vekilbaşhekim kısa zamanda asalaten başhekim olmamasına rağmen çok fedakarlık göstermiş adsm ye çağ atlatmıştır.

  4. vatandas dedi ki:

    Sayın doktorlar hastanenize 3 kez geldim hafta sonu gelme halta içi gel, hafta içi geldim randevu alda gel , randevu aldım gittim 20 gün sonraya bunlar normal şeyler dediniz, Bunun üzerine k.t.ü ağız dişe gittim ağzımda 7 adet diş problemi olduğu saptandı . Yani kırk yılın başında 1 adam memnun edersiniz onunla reklam yaparsınız hastanenizi bırak müdürlüğünüzde bile temizlik yok pislik için de hastane personeli hastaların yanın da çok yılışıyor kalite sıfır vesselam.