Dolar 32,5475
Euro 34,9890
Altın 2.427,44
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Bayram Öncesi İki Ayrı Kazada 2 Ölü 10 Yaralı

Bayram Öncesi İki Ayrı Kazada 2 Ölü 10 Yaralı
16 Temmuz 2015 13:25 | Son Güncellenme: 17 Temmuz 2015 14:38
A+
A-

Bayburt şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta Çalıdere köyü yakınlarında İran’ın Tebriz şehrinden gelen İran plakalı özel otomobil sabah saat 09.oo sıralarında Bayburt istikametine gelirken dereye uçtu.

Araç içerisinde yedi kişinin bulunduğu kaza sonrası araç altında kalan araç sürücüsü olay rerinde hayatını kaybederken araçın ön tarafında oturan ve ağır yaralanan bir erkek  getirildiği Bayburt Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kimlikleri belli olmayan ve araç içerisinde bulunan 7 kişiden 2 erkek 2 kadın ve 3 çocuktan ölen erkekler hastane morguna kaldırılırken, diğer yaralıların  her birisi ayrı ayrı ambülanslarla Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Bu kazadan yaklaşık bir saat sonra saat 10.10 sıralarında Bayburt istikametinden Örence köyüne giderken Gez köyü yakınlarında Erol Baytemür’ün (42) kullandığı 69 AS 199 plakalı özel otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaza yaptı. Kazada araç içerisinde bulunan Şemsinur Baytemür (40), Latif Baytemür (11),Seval Baytemür (14) ve ikiz olan iki kardeş Mecbure Baytemür ile Leyla Baytemür (18) yaralandılar.

2 kişinin öldüğü ve 10 kişi yaralandı kazalarda ambülanslarla Bayburt Devlet Hastanesine getirilen yaralılardan Şemsinur Baytemur yapılan ilk müdahale sonrasında Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Bursa’da yaşayan ve Bayburt’a bayram tatiline gelen Araç sürücüsü Erol Baytemür ve diğer yaralıların ayakta tedavileri yapıldı.

Bayburt Devlet Hastanesi acil bölümünde uzman doktor ve bazı branş doktorlarının olmaması hasta yakınlarının sert eleştirilerine neden oldu. Hastaların ve trafik kazalarında yaralananların yoğunluğu hastanenin acil bölümünde dakikalarca karkaşa yaşanmasına neden oldu.

Kaza geçirenlerden 69 AS 199 plakalı özel otomobilin sürücüsü Erol Baytemür kameralarımıza konuştu ve sitemini dile getirerek , buradaki olumsuzlukları Başbakana kadar ileteceğim ifadelerini kullandı.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=k1k3FYbtZkU

YORUMLAR

  1. DR.Betül dedi ki:

    vallahi yavuz bey dediklerinizin her harfine katılıyoruz çok iyi bir yorumda bulunmuşsunuz.gerçekleri bu üç cümleyle buraya sıgdırmışsınız.tebrikler.

  2. HAKTAN dedi ki:

    VALLA İNSAN SAĞLIĞINDAN DEĞERLİ BİŞEY OLAMAZ ACABA BU DOKTORLAR YAVUZ BEYİN SÖYLEMİYLE DİYORUM NEDEN 6 AY VEYA BİR YIL SONRA GİTMEK İSTER

  3. yavuz dedi ki:

    ŞİMDİ ÖVÜNSÜNLER KOP DAĞI TÜNELİ YAPTIK, BARAJ YAPTIK HALA ZAVALLI MİLLET TREN DİYE TUTTURMUŞ, TREN GEÇTİ ARKADAŞ BAKIN BU KAZA HERKEZİN BAŞINA GELEBİLİR YADA BAŞKA BİR SEBEBDEN DOLAYI HASTANEYE UGRAYABİLİRSİNİZ,,,, İŞTE BU YÜZDEN DİYORUZKİ İLK ÖNCE MEMLEKETİMİZE İYİ BİR HASTANE YAPILSIN İYİ BİR HASTANE PERSONELİ GELSİN BURAYA GELEN DOKTOR ALTI AY BİR SENE SONRA TAHİNİ İSTEYİP GİTMESİN…BU ZAVALLI MİLLET HER HASTALIKTA YA ERZURUM YA TRABZON ŞİMDİDİDE GÜMÜŞHANE İŞTE BİZİM İÇLER ACISI DURUMUMUZ……HALA ÇIKMIŞ DİYORLARKİ ARTIK TRBZON HASTANESİNE 3 SAATTE DEGİL BİR BUÇUK SAATTE GİDECEN ARKADAŞ MANTIK ŞU OLMALI BEN NEDEN TRABZON HASTANESİNE GİDEYİM BENİM ŞEHRİM DURURKEN BEN ZAMANIMI NEDEN ORALARDA KAYBEDİYİM……BU TRBZON YOLLARINDA NEKADAR HASTA KAYBEDİLDİ NEDENi HEP GEÇ MÜDAHALE SÖYLENECEK SÖZ ÇOK HEPİNİZE SAYGILARIMLA.