Dolar 32,5480
Euro 34,9058
Altın 2.437,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Başkentte Bayburtlular Gecesine Yoğun İlgi…

Başkentte Bayburtlular Gecesine Yoğun İlgi…
6 Mart 2016 11:35 | Son Güncellenme: 6 Mart 2016 11:39
A+
A-

Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin hazırlamış olduğu, Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü kutlamalarına yoğun ilgi vardı.

Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin kuruluşunun 50. yıl dönümüne de denk gelen kuruluş programı Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenendi. Geceye, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, Kültür Turizm eski Bakanı Namık Kemal Zeybek, Bayburt eski valisi Ali Haydar Öner, Bayburt Vakfı Onursal Başkanı Kurban Yazoğlu, Bayburt Kültür Ve Yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, çevre illerden gelen Bayburtlu dernek başkanları , Bayburtlu işadamları , Ankara Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adnan Bayram ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bayburt halk oyunlarıylarının sergilendiği gecede konuşma yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Türkiye’nin bir kez daha geçmişte yaşadığı sıkıntıları yaşamaması gerektiğini belirterek, atalarımızın bu topraklara binlerce yıl önce geldiğini ve bu toprakları bizim için vatan yaptıklarını ifade etti.

Naci Ağbal, “Tarih yazıldı, herkes yapacağını yaptı. Şimdi esas bize düşen biz nasıl tarihi yazacağız. Bu Milletin birliğini, beraberliğini kimse asla bozamaz. İnşallah bu memleket bin yıllarca daha güzel yönetilecektir. Ben Bayburt’un bir evladıyım inşallah Allah utandırmaz güzel hizmetler yaparız. Hem Bayburt’umuza hem de 80 vilayetimize sonuna kadar güzel hizmetler yapmayı Rabbim bize nasip eder. İnşallah birliğimiz, dirliğimiz daim olur, memleketimiz daha iyi noktalara gider, daha güzel şeyler olur. Bu vatanda bu bayrak inşallah sonsuza kadar dalgalanır” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.