Dolar 32,3235

7 Haziran 2018 18:32
A+
A-

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt’ta 462 milyon TL değerindeki toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Maliye Bakanı Ağbal’ın katıldığı törene, Vali Ali Hamza Pehliva, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, AK Parti Milletvekili Adayı Fetani Battal, kurum amirleri ve partililer katıldı.

Şair Zihni Kültür Merkezinde gerçekleşen törende 62 adet yatırımı tek tek açıklayan Bakan Ağbal, iki ayrı yatırımında müjdesini şu şekilde verdi.

İlk olarak Özel Hareket Polis Eğitim Merkezinin tamamlanmak üzere olan ilk etap projesine ek olarak, polislerin 12 ay Bayburt’ta eğitim görebilmeleri için ikinci etap uygula eğitimi projesi hayata geçirilerek Özel Hareket Polis Eğitim Merkezinin kapasitesi artırılacak.

İkinci olarak ise Özel Hareket Polis Eğitim Merkezinin yerleşkesi İl Özel İdaresine ait olduğu için İl Özel İdaresine ait olan iş makineleri ve park alanları bu bölgeden taşınacak ve İl Özel İdaresine yeni bir kampüs yapılacak.

13 Haziran günü Bayburt’ta gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ı Bayburtluların coşkulu ve kalabalık bir şekilde ağırlayacağına inandığını belirten Ağbal’ın yaptığı önemli açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

1. ahi dedi ki: