Dolar 32,5668
Euro 34,8643
Altın 2.429,13
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Bakan Ağbal, “Bayburt Bir Kez Daha Tarih Yazdıracaktır”

Bakan Ağbal, “Bayburt Bir Kez Daha Tarih Yazdıracaktır”
29 Mayıs 2018 22:05
A+
A-

Ramazan ayında Bayburt’a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal, Baybeyzade düğün salonunda köy muhtarları ve köy temsilcilerinin katıldığı iftar programında önemli açıklamalar yaptı. 

İl Başkanı Fatih Yumak, Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Batta’ın yaptığı konuşmaların ardından solonu dolduran kalabalığa hitap eden Bakan Ağbal, “24 haziran seçimleri yeni ve kutlu bir yolculuğun kanaatimce ilk merhalesini oluşturan bir seçim olacaktır. Bu seçim Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için önemlidir. Bayburtlular olarak bu yolculuğa 24 haziran günü güçlü bir destek vereceğinize inanıyorum. Kimileri istemese de arzu etmese de olmaması için her şeyi yapsa da bir zamanlar ‘muhtar bile yapmayız’ denilen Recep Tayyip Erdoğan’ı bir defa daha cumhurbaşkanı yapacak mıyız?” sorusunu yönelten Ağbal, katılımcıların “evet” yanıtı üzerine, “Evelallah, Bayburt 24 Haziran’da bir defa daha seçim tarihleri içerisinde kendi mümtaz yerini bir defa daha gösterecek.” diye konuştu. 

24 Haziran akşamı yeni bir destan yazarak Bayburt’u Türkiye birincisi yapacağınıza inancım tamdır diyen Ağbal, 16 yılda Türkiye ekonomisini 3,5 kat büyüttüklerini vurgulayarak, “1990’dan 2002’ye kadar Türkiye ekonomisi yerinde saydı, son 16 yıldır o devraldığımız ekonomiyi 3,5 kat büyüttük. 1990 yılının başında ihracat ne ise 2001’de de ihracat oydu. Biz ihracatı aldık, 5 kat büyüttük.” şeklinde konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Başbakan Binalı Yıldırım’ın ilerleyen günlerde Bayburt’ta miting yapacağını da sözlerine ekledi. 

Yapılan bütün konuşmaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=6OEkWDp0A5U

 

YORUMLAR

  1. gariban dedi ki:

    sayın bakanım bayburt tarih her zaman yazmıştır bu dönem alınan oyların altına düşer sebepleri şöyle sıralayabiliriz sayın bakanım bayburt için çalışmalarınızı takdir ediyoruz teşekkür ederiz fakat son vekil adayımız bayburt u terk edeli yıllar oldu şimdi gelmiş aday oluyor keşke kaldığı şehirden aday olsaydı hayat pahalı bayburtlu iş bulamadığı için göç ediyor belediye her mahalleye dolmuş kaldırmalı kendi dolmuşunu başlatmalı diger illerde 8 km yere 2 tl gidiliyor bayburtta 2 km yere akıl almıyor çok kazanıldığı için dolmuş fiyatları 1trilyon üzerinde isteniyor ekmek fiyatları erzurumda 60 kuruş bayburtta 1.25 tl pide erzurumda 1.25 tl bayburtta 3 tl yani bunu izah etmek mumkun değil amirler memurlar mudurler bu konulara eğilmiyorlar herkes bir üst dereceye nasıl atılırım derdinde asgari ücretli acından ölüyor belediye su sayacı satacak kadar acizmi belediye çalışanı ve ip partisi yöneticisi satıyor üstelik birde isanları mecbur koşuyorlar illa alacaksın eski sayac ile yeni sayacın arasında yüzde yüz fark var ya ALLAH aşkına ben borcumu ödedikten sonra neden benden o kadar fark alıyorsun ayrıca her mahalleye belediye ekmek satma yerleri oluşturmalı bayburt 1000- 2000-3000 kişinin çalışacağı fabrika olmalı işsizlik önlenmesi için işkur buna çözüm değil daha çok sorunlar varda bunlar bir kaçı acil önlemler bekliyoruz

  2. ali dedi ki:

    sayın bakanım 24 haziranda ak parti son üç seçimin en düşüğünü alacak maalesef

  3. MERT dedi ki:

    Tabi en önemli bakanlık maliye bakanlığı olur. bütün gelişimini vatandaştan vergi almak üzerine kurarsanız tabiki maliye bakanlığı önemli olur. ne zamanki en önemli bakanlık milli eğitim ve bilim teknoloji bakanlığı olursa o zaman bu ülke biryerlere gelir

  4. bayburtlu dedi ki:

    sayın reis senden ricamız var ;
    bir tane millet vekilimiz var onu da al da kurtulalım oy verme derdinden …

  5. Sinirhastası dedi ki:

    Sayın bakanım siz maliye bakanısınız mali işleri bilen olarak danışmak istiyorum :

    Aylık 600 kira , kış yaz ort 200 gaz, 100 elektirik, 30 su, 100 telefon gideri, 30 ap. Aidatı, 200 araç vergi ve gaz parası, günde dört ekmekten 150 ekmek parası, …..

    1600 e yaklaşıyor.. pazar parası, market parası, cocuklara harclık, üst baş daha neler neler.. nasıl geçinecek bu millet birde bu konudan bahsetseniz.? manevi söylemler artık bu milletin sıkıntılarını gidermiyor…dana önce sandıklar patlatıldı ne oldu çoruha yapılan beton set ve diğerleri bu millete bir fayda sağlamıyor… kumu betonu taşıyan araç man mercds zaten yabancı, benzin mazot komple çari açık bu gereksiz yatırımları n millete faydası nedir artık manevi söylem değil degil aş ve iş gerekli . Saygılarımla.