SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Bayburt Medya Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, Video

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » Arpalı Gökçedere ve Konursu’ya Sentetik Çim Saha Onayı

Arpalı Gökçedere ve Konursu’ya Sentetik Çim Saha Onayı

Yayınlanma:
Güncellenme:
Arpalı Gökçedere ve Konursu’ya Sentetik Çim Saha Onayı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Arpalı ve Göçedere Kasabaları  ve Konursu Köyü’ne ‘Senteteik Çim Saha’ yapılacağını açıkladı.

Naci Ağbal seçim ziyaretlerinde Arpalı Gökçedere ve Konursulu gençlerinin kendisinden talep ettiği sentetik çim saha isteğini boşa çıkarmadı ve Spor Toto yetkilileriyle ve Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç ile yaptığı görüşmeler sonrasında talebin onaylandığını  açıkladı.

Sentetik çim saha yapımı konusunda kısa bir aşıklama yapan Ağbal şunları söyledi;

“Arpalı Gökçedere ve Konursu’lu gençlerimizin bizden “Sentetik Çim Futbol Sahası” talepleri vardı. Bu talep doğrultusunda Spor Toto yetkilileri ve Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç ile görüşmelerimiz neticesinde, bu taleplerimiz neticesinde 3 sentetik çim saha kararı onaylandı. Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Spor Toto yetkililerine teşekkür ediyorum. Yapılacak olan sunu çim sahaların şimdiden Arpalı Gökçedere’li ve Konursu’lu gençlerimize hayırlı olsun” 

 

İlgili Haberler