Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Arpalı Gökçedere ve Konursu’ya Sentetik Çim Saha Onayı

Arpalı Gökçedere ve Konursu’ya Sentetik Çim Saha Onayı
15 Ekim 2015 19:30 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2015 17:43
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, Arpalı ve Göçedere Kasabaları  ve Konursu Köyü’ne ‘Senteteik Çim Saha’ yapılacağını açıkladı.

Naci Ağbal seçim ziyaretlerinde Arpalı Gökçedere ve Konursulu gençlerinin kendisinden talep ettiği sentetik çim saha isteğini boşa çıkarmadı ve Spor Toto yetkilileriyle ve Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç ile yaptığı görüşmeler sonrasında talebin onaylandığını  açıkladı.

Sentetik çim saha yapımı konusunda kısa bir aşıklama yapan Ağbal şunları söyledi;

“Arpalı Gökçedere ve Konursu’lu gençlerimizin bizden “Sentetik Çim Futbol Sahası” talepleri vardı. Bu talep doğrultusunda Spor Toto yetkilileri ve Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç ile görüşmelerimiz neticesinde, bu taleplerimiz neticesinde 3 sentetik çim saha kararı onaylandı. Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ve Spor Toto yetkililerine teşekkür ediyorum. Yapılacak olan sunu çim sahaların şimdiden Arpalı Gökçedere’li ve Konursu’lu gençlerimize hayırlı olsun” 

 

YORUMLAR

  1. vatandaş dedi ki:

    Bol keseden vaadler havada uçuşuyor, bir zamanlarda 2 anahtar verilecekti ve Bayburt a tren gelecekti…. ))

  2. deliruh dedi ki:

    Arkadaşlar, sentetik sahanın yapılmasında problem yok İlçelerde saha var ama futbol takımı yok alt yapı yok gökçedere de futbol takımı yok,alt yapı yok kime ve neden yapılıyor belli değil. Akşar beldesine de yapılsın o zaman. Siyasi kaygılara, oy kaygısına göre değil, ihtiyaca bianen hizmet yapılmalıdır. Bayburt merkezde bulunan semt sahası tam olarak ihtiyacı karşılamıyor. Yeni bir saha Bayburt a lazım. Aslında bu hizmetlerin asıl sebebi kaybettikleri bir milletvekili yani MHP li KADRİ KARAOĞLU dur. aslında tek başarı KADRİ HOCA, tek kazanan da BAYBURT olacak, teşekkürler SN KADRİ KARAOĞLU VE NACİ AĞBAL….

  3. gökan dedi ki:

    AHMET KARDEŞ SEN CİDDEN BAYBURTTAMI YAŞIYORSUN ACABA CUMHURİYETİN İLANINDAN AK PARTİ DÖNEMİNE KADAR BAYBURTA YAPILANLARI ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YAZ SONRADA 13 YILDA BAYBURTA YAPILANLARI BİR YAZ HA YAZ …………EĞER TARAFLI DAVRANMAYACAKSAN KENDİN BİLE HELAL OLSUN BUNLARA DİYECEKSİN AMA ADİL VE DOĞRU TARAFSIZ OLARAK OLAYA BAKMAN DİLEĞİYLE

  4. ahmet dedi ki:

    arkadaşlar sizi basit şeylerle kandırıp oyunuzu almaya çalıştıklarının farkında değil misiniz bayburtu 13 sene yönettiler ne değişti allah aşkına türkiyede en az yatırım giden il bayburt bu adamlara nasıl oy verceksiniz anlamıyorum lütfen biraz bayburta karşı hassas olun mhpyi bitirme projesini devreye koyduklarını anlamıyor musunuz mhp aradan çekilince engelleri kalmayacak hdp ile koalisyon kurmalarında bu oyunu boz bayburt

  5. SERHAT dedi ki:

    69 nolu arkadas kisir döngü yasiyor galiba neden sentetik saha olmasin,hersey olsun arkadasim bizim neyimiz eksik oda olsun suda olsun hayret birsey ,camurda oynamak istemiyoruzzzz
    ARPALI veKONURSULU kardeslerim hayircilara KOCAMAN bir HAYIRRRRRR Diyoruzzzzz !!!!!!

  6. SEBAHATTIN dedi ki:

    Sayin AGBAL hizmetlerinizin devamini bekliyoruz …. ben avrupada yasayan bir hemseriniz olarak sunu söyleyebilirim bayburt.. bayburt olali böyle iyi vekil görmedi Allah yardimciniz olsun !!

  7. Asım dedi ki:

    Yav arkadaş bu ağbal konursu hayranı imiş haberimiz yok . 500 oy neler yaptırıyor. Zamanın bakanın değimi ile takla bile attırır 🙂

  8. ArpalıAKK dedi ki:

    ARPALI69 bey her kimsen bilip bilmeden konusma demekkı sodes ımzalamadı oylemı ben bu ıslerın ıcındeyım senın sayın baskanın aydın bey imzalattırmadı oo sahayı aydıntepeye demirözune yapılırken senın kasabna nıye yapılmasın desene oyle olsa sana çöp arabası vermezdı lutfenartık uyanın gozunuzu acın secımler yaklasyıtor dıye 255 bin TL yi oo sahaya gomdu halbukı secımlerden sonra sodes yapacaktıı ……..

  9. çınar dedi ki:

    ARKADAŞLAR ŞU HELAL VE HARAM DİYE BAŞLAYIPTA BİŞEYLER YAZMAYA ÇALIŞANLARADIR BU YAZIM BAKIN ARKADAŞLAR BİZLERİN İLİKLERİNE KADAR HARAM İŞLENMİŞTİR DEVLET İMF DEN BORÇ ALDIĞINDA FAİZ ÖDEMİYORMUYDUMU OZAMAN SİZLERİN KURSAĞINDAN GEÇEN PARA HELALMIYDIKİ ŞUAN MOLLA KESİLİ VERDİNİZ BANA BİR AÇIKLAMA YAPARMISINIZ LÜTFEN BU MEMLEKETTE 3. KÖPRÜYE 3. HAVAALANINA ……KANAL İSTANBUL PROJELERİNE KARŞI ÇIKANLAR VAR PEKİ MİLLETİ DİREK OLARAK ETKİLEYEN VE TÜRKİYEYİ SAYILI EKONOMİYE SAHİP DEVLETLER ARASINA SOKACAK BU GİBİ YATIRIMLAR NEDEN ENGELLENMEK İSTENİR HİÇ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ PEKİ BİZ KENDİMİZİMİ EVLATLARIMIZIMI GELECEĞİMİZİ DÜŞÜNMELİYİZ…..BU TAKIM TUTAR GİBİ SİYASETTEN UZAK KAÇMALIYIZ TRABZONSPOR—– FENERBAHÇE—-GALATASARAY——BEŞİKTAŞ BİR AVRUPA MAÇINDA BAŞARI ALSA BAYBURT YERİNDEN OYNAR MİLLİ TAKIM AVRUPA VİZESİ ALIYO ÇIT YOK ANLATMAK İSTEDİĞİMİ LÜTFEN İYİ ANLAYALIM ARKADAŞLAR BİZLER “BİR OLMALIYIZ İRİ OLMALIYIZ DİRİ OLMALIYIZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLMALIYIZ…………..

  10. ARPALI69 dedi ki:

    Sayın bekir beg , kar kış olduğu zaman arpalıda top aynanacak yerler var MHPdöneminde buraya kapalı spor salonu yapıldı kendi bütçemizden. (Diğer yerlere sodeslerden falan yapılmıştı bizim sodes imzalanmamıştı)Diğer sulama konusuna gelincede bırak muhtarları , belediye başkanları dahi bölge müdürlüklerine kadar gitti. Yani demem o ki sizin düşündüklerinizi biz daha önceden düşündük akıl vermene gerek yok ta , durumu burdan duyurmamız neden sizin zorunuza gitti anlamadığımız budur???? Millet ekmek bulamıyor illada topmu oynayalım….

  11. ESLEM dedi ki:

    SAYIN VEKİLİMİZNACİ AĞBALI TEBRİK EDİYORUM. TUTTUĞUNU KOPARAN BİR VEKİL. BAYBURT BAYBURT OLALI BÖYLE VEKİL GÖRMEDİ… İNŞALLAH DAHA ÇOK HİZMETLER YAPACAK DİYE BEKLİYORUZ. ELEŞTİRMEK YERİNE TEBRİK EDELİM. AYNI ZAMANDA SORUNLARIMIZI KENDİLERİNE İLETELİM. İLETİLEN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ DE TAKİP EDELİM…

  12. Efsane dedi ki:

    haram helal ver ALLAH ım senin kulun yer ALLAH ım ARTIK DÜZEN BÖLE OLMUŞ O HARAM PARAYLA ÇİM SAHA GELİRSE KÖYÜME ZATEN BEREKET KALMAMIŞ OLANDA GİTSİN KİMİN UMRUNDAKİ DEĞERLER SEN YEMENE BAK ADI HİZMET

  13. mücahit dedi ki:

    valla sayın vekil hizmet yapıyor hizmet isteniyor yerine getiriyor ve ordaki halktan aman dikdur aman hertaraf yeşil saha zaten gibi yorumlar peki neden neden bu yorumlar çünkü…………. çıkar meselesi hizmet değil ki dertleri tamamen çıkar yahu yapanı tebrik etmeyi hayırla anmayı nezaman öğreneceğiz bizler………… arpalı69 yazmış su istiyor arpalı ve aydıntepe suyu birazdaha sabır gösterilirse demirözünden her tarlanın başına zaten gelecek.

  14. Erkan dedi ki:

    … cok enteresan bir durum. Spor Toto’dan gelen para ile Bayburta cim Saha yapilacak. Bizim Insanimiz da bu durumda sunu diyebiliyor: “Rabbim Razi olsun” , “Rabbim bize sizi nasip etti” , “Insallah” vs vs. Yani hep dini kavramlar.
    Arkadas. Spor Toto haram. oradan gelen para da haram. Allah Rizasi icin sunu deme: “Nereden ve nasil geliyorsa gelsin önemli olan gelsin”
    Fakat istersen de. De ama en azindan muhafazakar kimligini öne cikararak deme. Allah lafzini kullanma!
    Bunun “Milli Piyango Imam Hatip lisesi” nden ne farki var?

  15. bekir dedi ki:

    Arpalı69 kardeşim, ”Arpalıda sentetik çim sahaya ihtiyaç yok arpalıda her yer çim demişsin” haklısın yılın 8 ayı çimler bembeyaz kar haline dönüşüyor biz görmüyoruz. Bırakında Arpalıdan Hakan ÇALHANOĞLU gibi dünyaca ünlü futbolcularımız çıksın. Diğer konuya gelince lütfen sulama konusunda muhtarlarınız ilgili makamlara baş vursun yada Syn. vekille görüşüp sorunlarını anlatsınlar.”İnsan başkalarında akıl ve mantık bulmaktan ümidini kesti mi, akıl ve mantığını kendisi kaybetmiş demektir.” lütfen kimseye kanmayın.

  16. ARPALI69 dedi ki:

    Sayın vekilim arpalıdaki sentetik çim sahaya ihtiyaç yok orta her taraf orijinal çim sahası , sizi kimse kandırmasın sizde kimseyi lütfen kandırmayın Arpalının en önemli sorunu arazi sulama suyu , malum suyumuzu DSİ yukardan kesip başka bölgelere veriyor, çoruhta balıklar dahi ölüyor . sulama sesonu bitince tekrar yukardan suyu eski yatağına veriyorlar.bize üniversite den bile daha önemli burda herkes çiftçi herkese bu gerekli olmazsa olmaz bu , bunu sözünü şimdi verebiliyormusun….

  17. abdullah dedi ki:

    SAYIN NACİ AGBAL SİZDEN RABBİM RAZI OLSUN.BAYBURT UMUZUN BU KÖTÜ TALİHİNİ DEGİŞTİRECEGİNİZE İNANIYORUZ.YAPTIGINIZ İCRAATLAR BUNU GÖSTERİYOR.YILLARDIR SANKİ SİZİ BEKLİYORDUK VE RABBİME BİZE SİZİ NASİP ETTİĞİ İÇİN NE KADAR ŞÜKRET SEK AZDIR İNANIN.RABBİM SİZE SAGLIK VERSİN İNŞALLAH.

  18. Gezgin dedi ki:

    Arpalı ve Konursulular iyice DİK durun, oylar MHP’ye diyoruz…