SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Bayburt Medya Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, Video

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » Ankara’da PKK/KCK propagandası yapan 33 kişi gözaltına alındı

Ankara’da PKK/KCK propagandası yapan 33 kişi gözaltına alındı

Yayınlanma:
Ankara’da PKK/KCK propagandası yapan 33 kişi gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK’nın örgütsel etkinliklerine katılım sağlayan ve propaganda yapan 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi…!

Eş zamanlı operasyonlar başlatıldı. Ankara’da PKK/KCK’nın örgütsel etkinliklerine katılım sağlayan ve örgüt propagandası yapan 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındığı bilgisi paylaşıldı.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen PKK/KCK soruşturması çerçevesinde, Ankara sınırları içerisinde yapılan örgütsel etkinliklere katılarak, bölücü terör örgütünün cebir ve şiddet içeren yöntemlerini övücü ve bu yöntemleri meşru gösterecek şekilde propagandasını yaptıkları belirlenen 33 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındığı öğrenildi.

Şüphelilerin yakalanmasına ve Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevklerine yönelik, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon başlatıldığı aktarıldı.

İlgili Haberler