Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

AK Parti’den MHP’ye İttifak Ziyareti

AK Parti’den MHP’ye İttifak Ziyareti
23 Şubat 2018 20:44 | Son Güncellenme: 23 Şubat 2018 21:06
A+
A-

AK Parti Bayburt Merkez İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl teşkilatına ittifak ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, Merkez İlçe Başkanı Muharrem Baykal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretin en önemli gündemi olarak, 15 Temmuz sonrası oluşan milli birliktelik ve yeni kapı ruhunun, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında oluşturulan ittifak neticesinde 2019 yılında yapılacak olan “CUMHUR İTTİFAKI’’ nın ülkeye getireceği önemli katkıları konuşuldu.

Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır vurgusunun yapıldı ziyarette, Zeytin Dalı Harekatının önemine değinildi ve operasyonlarda Şehit olanlara rahmet yaralı olanlara ise Allah’tan şifa dilendi.

Ziyaretin sonunda AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya tarafından Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin birlikte çekilmiş oldukları fotoğraf hediye edildi.

YORUMLAR

  1. yusuf dedi ki:

    CUMHUR İTTİFAKINDA SADET PARTİSİ DE OLMALIYDI.NE YAPMIYA ÇALIŞIYOR ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ.

  2. erdoğan dedi ki:

    bu ittifak umarım sağlıklı olur enazından ülkemizdeki şer odaklarını sonsuza dek yerine dibine gömer.bayburt için bu ittifak gelecekte bazı fitneleri rahatsız etsede bunların bertaraf edilmesi içinde halisane çalışmalarda bulunan deyerli insan resul kaya beyefendi ve milliyetçi hareket partisi yöneticilerine inancımız sonsuzdur başarılar dileriz…

  3. BAKİ dedi ki:

    EVET ÇOK GÜZEL BİR VURGU ‘SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR’.VATAN YOKSA BİZDE YOKUZ.İŞTE SURİYENİN HALİ.BİRLİK VE BERABERLİK VAKTİ.TEŞEKKÜRLER AK PARTİ TEŞEKKÜRLER MHP.

  4. abdullah dedi ki:

    Bu ziyaretin Bayburt umuza hayırlı olacağına inancımız tamdır.Ziyareti gerçekleştiren Resul Kaya beyefendiye yapmış olduğu çalışmalarda başarılar dileriz.