Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 16°C
Per 14°C

AK Parti’de Bayburt Adayının açıklanması bir hafta sonrasına ertelendi

AK Parti’de Bayburt Adayının açıklanması bir hafta sonrasına ertelendi
6 Ocak 2024 22:52 | Son Güncellenme: 7 Ocak 2024 09:22
A+
A-

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı açıklamasını bir hafta sonra yapılacağını duyurdu.

06.01.2024 Cumartesi günü AK Parti Bayburt İl Teşkilatı ve Milletvekili Prof.Dr. Orhan Ateş sosyal medya hesaplarından AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayının Abdurrahman Polattimur olduğunu açıkladılar.

Yapılan bu açıklamalar sonrasında il teşkilatından teyit edilen bilgi dahilinde haber  yapılmıştır.

Yayınlanan haberden yaklaşık 8 saat sonra il teşkilatı tarafından yapılan açıklamada ise, 07.01.2024 Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan aday açıklamasında Bayburt’un yer almadığı, 15 Ocak 2024 tarihinde yapılacak olan aday tanıtım toplantısında Bayburt Adayının açıklanacağı belirtildi. 

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Fikret aytemur dedi ki:

    Kazanan bayburt olsun.ama şu bir gerçektir.. bu bayburt disinda yaşayıp bayburttan siyaset icin aday luk yapmak Bayburt’ta siyaset yapanlara ve yaşayanlara saygısızlıktır.mesela israfil kahraman ,Almanya’daki halim kızıl.. yaşar yerlikaya. Abdurrahman polattimur..Mikhail mangan..bunlar hatrıkladiklarim baskalarida var…. zaten bir tane milletvekili var…hadi 10 tane vekil olsa hak verecem.. .adam 12 ay Bayburt’ta yaşasın.. emek versin ..soğuğu yesin sen gel hazira kon..

  2. Bayram Ağdağ dedi ki:

    Bayburt Bir Değer, Bayburt’a Değer.
    Abdurrahman Polattimur yaptıkları ile bu adaylığı hak etti.Rabbim yar ve yardımcısı olsun.Kazanan Bayburt olsun.

  3. Cem dedi ki:

    Hükmü başkana hayırlı olsun

    1. Servet aytekin dedi ki:

      Evet kqrdes doğru dedin..cumhur ittifakı bayburt u MHP ye verse ne olur..akplilerde ne hazımsız.. bir belediye adayligi icin ankarayi ve baybuŕtu ayaga kaldirdilar..inşallah hayırlı olur hükmü pekmezci kazanır..

  4. TARAFSIZ TARAFTAR dedi ki:

    Sn.. Abdurrahman Polattimur’UN ismi siyasi kariyer açısından olumlu da , benim anlamadığım bu şahıslar neden AKP üzerinde ısrarcı oluyorlar Memlekette Başka parti mi kalmamış…Sn. Abdurrahman Polattimur oy verebileceğim isimler içinde yer alsa da yapmış olduğu tercihten dolayı benden oy alamaz… Bakalım diğer partilerin adayları kimler olacak. ?

  5. Emre ekol dedi ki:

    Akp için isim önemli değil caketini koysun yeter karşısındaki adayın bi önemi yok

  6. Sahipsiz Bayburt dedi ki:

    Bu saatten sonra kimi aday gösterirse göstersinler , bu açıklamalardan sonra M.vekili Orhan Ateşte güvenirliğini kaybetmiştir.. Adaya olan tepkiden erteleseler bile , yakışmadı.. Cumhurbaşkanımız RTE sayesinde oy alıyor, bunlarda teşkilatız diye piyasa da dolanıyorlar..

  7. BURAKCAVUŞ dedi ki:

    Dalga geçiyorlar 😀 onlarda şaşırdılar artık bayburtta akp alamaz biliyorlar milleti ağlattılar hala oy istiyorlar yazık ya.