Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

AK Parti yönetiminden MÜSİAD’ın yeni başkanı Emre Bayrak’a ziyaret

AK Parti yönetiminden MÜSİAD’ın yeni başkanı Emre Bayrak’a ziyaret
23 Ocak 2021 20:45 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2021 21:46
A+
A-

Bayburt AK Parti yönetiminden MÜSİAD yeni başkanı Emre Bayrak’a hayırlı olsun ziyareti.

Bayburt AK Parti İl Başkanı Hacı Ali Polat, Demirözü İlçe Belediye Başkanı Aslan Gürer ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Nazmi Mazlum, Binali Cebeoğlu,Yaşar Güneş,Selçuk Topsakal, Emirhan Kalhan, Habib Cangi Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bayburt yeni başkanı Emre Bayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Polat, “MÜSİAD Bayburt bizim şehrimiz için en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Öncelikle MÜSİAD Bayburt Başkanımız Emre Bayrak ve oluşturacağı yeni yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. MÜSİAD gibi Bayburtumuz için önem arz eden kuruluşlar ile bu şehre ortak hizmet etmeye, birlikte katkı sunacak, farklı projelere imza atmak için her zaman hazırız.”diye konuştu.

MÜSİAD Bayburt Başkanı Emre Bayrak, ziyaretten çok memnun olduğunu, işbirliğine, diyaloga her zaman önem verdiklerini dile getirerek,  “Bayburt için işbirliği yapmayı her zaman değerli buluyoruz. Kurum ve kuruluşlarımızla birlikte MÜSİAD Bayburt üyelerimiz, memleketimizin gelişmesine yönelik hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bu kente hizmet konularda verilecek her türlü göreve ve sorumluğa her zaman hazırız. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  1. Bayburtlu dedi ki:

    E 40 bin nüfuslu Bayburt milletin karşısına iş adamı diye çıkarsan göze batarsın.

  2. sinirhastası dedi ki:

    varsa yoksa ziyaret…. etkinlik.. v.s.. vs.

  3. fatih dedi ki:

    hep aynı kişiler ya valla midem bulanıyor artık gördükçe yazıktır günahtır. sanki bayburt bunlardan ibaret dünya birtek onların etrafında dönüyor. o yüzden bir arpa boyu ilerleyemeyiz.