Dolar 32,5262
Euro 34,7427
Altın 2.488,30
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

AK Parti Kongresinde İddialı Açıklamalar

AK Parti Kongresinde İddialı Açıklamalar
22 Ekim 2017 18:54
A+
A-

AK Parti Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Resul Kaya başkanlığındaki tek listeyle gidilen kongreye, Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Bayburt Milletvekili Doç.Dr.Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve partililer katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren ve sırasıyla, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak,   Merker İlçe Başkanı Resul Kaya, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti Bayburt Milletvekili Doç.Dr.Şahap Kavcıoğlu ve Maliye Bakanı Naci Ağbal birer konuşma yapan yaptılar.

Bayburt’a yapılan yatırımlar ve önümüzdeki süreçte yapılması gereken icraatların genel olarak anlatıldığı ve iddialı açıklamaların yapıldığı kongrede Bakan Ağbal, Türkiye’nin 70 cente muhtaç bir ülke halinden, nasıl bir kalkınmış ülke haline geldiğine yönelik açıklamalar yaptı.

Kongrede yapılan önemli açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=N0T21nrLuik

YORUMLAR

  1. mustafa dedi ki:

    RABBİM BİRLİK BERABERLİĞİNİZİ BOZMASIN.

  2. uhut dedi ki:

    Resul kaya abim senin böyle bir göreve gelmene çok sevindik.Her daim seninleyiz dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun.

  3. abdullah dedi ki:

    Merkez ilçe Başkanlığı RESUL KAYA kardeşime hayırlı olsun. Çok güzel bir yönetim kadrosu kurmuş her kesimden sevilen insanları almış yönetime.Rabbim yar ve yardımcısı olsun.