Dolar 32,3326
Euro 35,1252
Altın 2.303,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

AK Parti Gençlik Kolları’ndan Köy Okulu Kütüphanesine Kitap Desteği

AK Parti Gençlik Kolları’ndan Köy Okulu Kütüphanesine Kitap Desteği
3 Nisan 2021 11:23 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2021 21:10
A+
A-

AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından “Kütüphaneler Haftası” etkinlikleri kapsamında, merkeze bağlı Taht köyündeki okulda kalıcı bir hizmet bırakmak adına “Necip Fazıl Kısakürek kütüphanesini” oluşturarak temin ettikleri kitapları öğrencilerle buluşturdu.

Köy okulunda düzenlenen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, İl Başkan Yardımcıları Yaşar Güneş ve Seyfullah Kaya, Okul Müdürü Taner Temizel, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kütüphane açma fikrinin Ak Parti Gençlik Kolları’na ait olduğunu ifade eden İl Müdürü Karakaşoğlu: “Kütüphane fikrini bu okulumuzda hayata geçirdiğiniz için, hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Kütüphaneye çok da güzel bir ayet meali asmışsınız, “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” diye.  İlk emri “Oku” olan bir dinin mensupları olarak, bu kütüphaneyi Taht Köyü İmam Hatip Ortaokulu’na kazandırdığınız için çok teşekkürler. Ayrıca kütüphaneyi çok kısa bir sürede tamamladınız ve çok güzel bir ortam oluşturmuşsunuz. Çocuklarımız burada güzel vakitler geçirecek. Biz de Allah nasip ederse, kütüphanenin masa ve sandalyelerini yenileyerek üzerimize düşeni yapacağız. Bu sayede köyümüzdeki çocuklarımıza hep birlikte hizmet etmiş olacağız. Tekrar kütüphanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti Bayburt Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu ise şunları söyledi:

“Bizler teşkilat olarak hep daha nasıl iyi işler yapabiliriz onun derdinde olduk. Okul Müdürümüzün ve Ak Parti Gençlik Kolları’ndaki arkadaşlarımın destekleri için çok teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Karakaşoğlu’na da desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu köye yedi sekiz köyden öğrenci geliyor. Burada yapılan hizmet çok önemli. Öğretmenlik mesleği çok ulvi bir meslek. Ben kitap okumanın ne demek olduğunu, ilkokulda kitap okuyan hocamızın mimiklerinden anlamıştım. Hoca sanki kitabı okumuyor yaşıyordu.  O günden sonra kitap okuma konusuna bakışım bambaşka oldu. Nuri Pakdil hocamızın çok güzel bir sözü var diyor ki: “Kitap okumadan meydan okuyamazsınız”. Bir idealiniz var ise bu okumakla başlıyor. Ne mutlu bize ki ilk emri “Oku” olan bir dinin de mensuplarıyız. Ben tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. OSMAN dedi ki:

    AK PARTİ GENÇLİĞİNİ GERÇEKTEN TEMSİL EDEN BİR BAŞKAN GELDİ İLK DEFA ÇOK BEYFENDİ VE ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN YÖNETİMİ DE GÜZEL RABBİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.