Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

AK Parti Bayburt’ta kongreler için takvim belirledi

AK Parti Bayburt’ta kongreler için takvim belirledi
7 Ekim 2020 20:23
A+
A-

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt’ta 3 ilçede olağan kongre sürecinin başladığı ve 2 ilçede mevcut başkanlarla tek liste halinde seçime gidileceğini açıkladı.

Polat’ın yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:

“AK Parti Bayburt Teşkilatları olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in denetiminde Bayburt’ta 3 ilçemizde 7. Olağan Kongrelerimizi malum sürece rağmen büyük bir coşku ve yoğun katılım ile gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. İnandığın Yolda Yürü prensibiyle 2023 seçimleri özelinde ülkemizin yeniden dirilişine en büyük katkıyı yapmak üzere teşkilat olarak millete hizmet yolunda durmak yok yola devam diyoruz. İlçe kongrelerimizi ekim ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Sonrasında il kongremize başlayacak ve büyük kongremiz ile kongre sürecimizi tamamlamış olacağız.

Kamuoyunun da bildiği gibi partimiz Türkiye genelinde ilçe kongrelerine başlamış bulunmaktadır. Genel Merkezimizin ve teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in talimatları gereği seçimleri tek liste ve tek aday olarak yapacağız. Ak Parti Genel Merkezinin verdiği yetki ile 2 İlçemizde mevcut başkanlarımızla tek liste seçime gitme kararı aldık.

İlçe kongrelerimizde, Ak Parti Genel Merkezimiz tarafından Bayburt Merkez İlçe başkanlığı için mevcut başkanımız Resul Kaya, Demirözü İlçe Teşkilat Başkanlığı için mevcut başkanımız Uğur Canan Şeker’in belirlendiğini, Aydıntepe için çalışmalarımızın  devam ettiği günlerde ilk kongremize 10.10.2020 tarihinde Demirözü ilçesi kongresi ile başlayıp, 24.10.2020 tarihinde Bayburt Merkez İlçe kongremizle devam ederek ileri bir tarihte ise Aydıntepe İlçe kongremizi yapacağız. Şimdiye dek teşkilatımızdaki kardeşlik bağını güçlendiren bu süreç, aynı havada devam edecek inşallah. Kongre süreçlerimizin birlik ve beraberliğimizin daha da sağlam temellere oturması için büyük bir fırsat olacaktır.

19 yıldır ülkemize hizmet eden AK kadrolarımız tecrübeli, vefakar, fedakar kadrolarını yeni arkadaşlarımızla takviye ederek inandığı yolda yürümeye devam edecek. Milletimizin bizden beklentilerini biliyoruz ve sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız. Liderimiz önderliğinde söyleyecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. Kuşkusuz bu süreçte kongrelerimiz Teşkilat Başkanlığımızın tavsiyeleri doğrultusunda her türlü tedbirler alınarak yapılacak. Kuruluştan günümüze bu davaya gönül veren tüm AK sevdalıları,  şahsım ve teşkilatım adına kongrelerimize davet ediyor. Kongrelerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.