Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Ak Parti Adayları Ağbal ve Özbek’ten TSO Ziyareti

Ak Parti Adayları Ağbal ve Özbek’ten TSO Ziyareti
14 Nisan 2015 15:57 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2015 10:05
A+
A-

Ak Parti Milletvekili Adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek Ticaret ve Sanayi Odasını  ziyaret ettiler. 

Ak Parti Bayburt Milletvekili Adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek ve beraberinde İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile parti yönetiminden oluşan bir heyetle seçim çalışmaları kapsamında Bayburt Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret gerçekleştirdiler. 

Bayburt TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak, Meclis Başkanı Süleyman Seyhan, Başkan Yardımcısı Mehmet Ölmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Osman Doracan, Bünyamin Beyazıt, Meclis Üyeleri Mehmet Kavi, Hükmü Cebeoğlu, Hamdi Baydemir, Tevhit Köroğlu, Ahmet Yücel Bayhan ve Genel Sekreter Önder Karaoğlu tarafından karşılanan heyet ile Bayburt ve ülke gündemine dair değerlendirmeler yaptılar. 

Bayburt TSO Başkanı İbrahim Yumak Bayburt Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdikten sonra şu açıklamayı yaptı. “ Oda olarak ilimizin her konuda gelişimi yönünde çalışmalar yürütmeye gayret ediyoruz. Kısa bir süre önce  Bayburt’la ilgili talep dosyalarımızı  Ankara’da üst bürokraside görev yapan Bayburtlu hemşehrilerimizi ziyaret ederek dosyaları kendilerine ilettik. O günkü ziyaretlerinden birisinide maliye müsteşarlığı döneminde Naci Ağbal’a yapmıştık. Naci bey ziyaretimizde memleketimizin sorunlarına duyarlı bir şekilde yaklaşarak dosyamızı incelediler. Bundan sonra da aynı işbirliği duygusu ile hep birlikte çalışmalara devam edeceğimizi temenni ediyor milletvekilliği seçimlerinde Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek’e başarılar diliyorum” dedi. 

Ziyarette bir konuşma yapan AKP Bayburt 1. Sıra Milletvekili Adayı Naci Ağbal ise memleketi Bayburt’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Çocukluğumda çıktığım Bayburt’a milletvekili adayı olarak gelmek nasip oldu. Maliye teşkilatında ülkeme yıllarca hizmet ettim ve bundan sonra bilgi, birikimimi memleketime siyasi alanda da hizmet etmek gayesiyle kullanacağım. Bayburt Ticaret Sanayi Odasının ilimizin kalkınmasına yönelik yürütecekleri çalışmalarda en önemli paydaşlarından biri olacağına inanıyorum” dedi. 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.