Dolar 32,3867
Euro 35,0622
Altın 2.325,73
BİST 9.112,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Ağbal,dan Taşeron İşçilerine Kadro Açıklaması

Ağbal,dan Taşeron İşçilerine Kadro Açıklaması
29 Ocak 2016 14:18 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2016 16:03
A+
A-

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerine kadro düzenlemesinin 21 Mart 2016 tarihinden önce meclis’te olacağını söyledi.

Bakan Ağbal, Taşeron işçilerinin merakla beklediği kadro konusunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Asıl iş dediğimiz işlerde çalışanları yasal düzenlemeyle kamuda istihdam etmeye başlayacağız. Bununda iki boyutu var. Asıl iş ve yardımcı işin belirlenmesi lazım. Geçen sene yapmış olduğumuz yasal düzenlemede bu konuyu Bakanlar Kurulu kararı ile belirleyeceğimizi söyledik. Bakanlık olarak bu çalışmayı biz koordine ediyoruz. Çalışmalar, belirli bir seviyeye geldi. Tahmin ediyorum, 21 Mart’tan önce bu konuyla ilgili yasal düzenlemeyi mutlaka Meclis’e sevk etmiş oluruz. Bu konuda Bakanlar Kurulu kararını çıkarmış olacağız. Çünkü bizim orada taahhüdümüz var.

Bu konuyu süratle önce Ekonomi Koordinasyon Kuruluna, ardından da Bakanlar Kuruluna götüreceğiz. İnşallah 21 Mart’tan önce bu düzenlemeyle ilgili tüm belirsiz kalan konuları çözüp, kamuoyuna açıklama yaparız” dedi.

YORUMLAR

  1. ahmet taşlıcak dedi ki:

    Taşeronum temizlik adına çalışıyorum. Ameliyathanedeki bilgimle bir tıp öğrencisine veya yeni bir asistan doktora veya bir hemşireye ameliyat malzemelerini, kullanılacak cerrahi aletleri, ameliyatına göre masa pozisyonlarını v.b. öğretebilir ve yetiştirebilirim. Ama adım Temizlikçi :)Devlet yönetiminin her açıklamasını dinliyor okuyorum ne yazıkki hiç birinde kendimi göremiyorum. Ben biz bizlerr bu asıl işi yapanlar arasında niçin gözükmüyoruz niçin gizleniyoruz niçin yokuz ?