Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Ağbal, Aydıntepe ve Demirözü’nde Ziyaretlerde Bulundu

Ağbal, Aydıntepe ve Demirözü’nde  Ziyaretlerde Bulundu
20 Aralık 2015 16:31 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:14
A+
A-

Bayburt’a bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde Kaymakamlıkları ve Belediyeleri ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Aydıntepe ilçesinde Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan’ı ve Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk’ü ziyaret eden Ağbal, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.  Maliye Bakanı Ağbal, Aydıntepe yaptığı ziyaretlerde yaptığı konuşmada ” 7 Haziran seçimleri sonrası ortaya çıkan belirsizlik ortamı, 1 Kasım seçimlerinde Allah’ın lütfü, milletimizin sağduyusuyla ortadan kalkkıştır. AK Parti güçlü bir şekilde yeniden hükümet oldu, parlamentoda güçlü bir sandalye çoğunluğunu elde etti. Bu, özellikle dünyanın bu kadar karışık olduğu bir dönemde son derece önemli.  7 Haziran seçimleri ile 1 Kasım seçimleri arasında olanları gördünüz. Hep beraber yaşadık. Hep beraber tedirgin olduğumuz günleri hatırlıyorum. Aydıntepe’ye ne zaman gelsem konuştuğumuz konuları hatırlıyorum. Allah’a şükürler olsun onların hepsi geride kaldı” diye konuştu.

Milletimizin sağduyusu galip geldi

Daha sonra Demirözü ilçesine geçen Ağbal, Demirözü Kaymakam Zihni Yıldızhan ve Belediye Başkanı Selami Ersen’i makamında ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin detaylı bilgile aldı. Belediyenin geleceğe yönelik projeleri hakkında bilgiler alan Maliye Bakanı Naci Ağbal daha sonra İlçe merkezinde bulunan çay ocaklarından birinde  vatandaşla bir araya gelerek sohbet etti. Burada açıklamalarda bulunan Ağbal, “AK Parti yeniden güçlü bir şekilde iktidar oldu. Güçlü bir hükümet kuruldu. Parlamentoda AK Parti güçlü bir çoğunlukla önümüzdeki 4 yıla ilişkin yeni bir ufuk, yeni bir vizyon ortaya koydu” ifadelerini kullanan Ağbal, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde çok şey söylendiğine ve yapıldığını belirterek, konuşmasını şöyle devam ettirdi, “Bunlara rağmen milletimizin sağduyusu bir defa daha galip geldi. Türkiye’yi içeride, dışarıda çok daha güçlü bir şekilde yeniden, kaldığı yoldan devam edecek şekilde imar etti. Allah hepinizden razı olsun. Her iki seçimde de bizlere teveccüh gösterdiniz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, AK Parti’ye, bizlere kalbi olarak büyük teveccüh gösterdiniz. 1 Kasım seçimleri neticesinde Rize’den ve Konya’dan sonra Türkiye birincisi olduk, bu sizlerin sayesinde oldu. Artık bu dönemde bize düşen, el ve yürek birliğiyle sizlerin destek ve dualarıyla hem Bayburt’umuz hem de ülkemiz için çok daha güzel işler yapmaktır.”dedi.

İlçelerdeki ziyaretlere, AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu  Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Fotoğraf Galeri Buton

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.