Dolar 32,5496
Euro 34,8923
Altın 2.431,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı Son Yolculuğuna Uğurlandı

AA Muhabiri Abdulkadir Nişancı Son Yolculuğuna Uğurlandı
24 Mayıs 2019 19:11 | Son Güncellenme: 24 Mayıs 2019 19:21
A+
A-

Soğanlı Dağı’nda 14 gün önce yol çalışmalarını görüntülerken ayağının kayması sonucunda uçuruma düşen ve cenazesi dün bulunan AA Bayburt Muhabiri ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Nişancı, doğduğu Söğütlü köyünde hüzünlü bir şekilde toprağa verildi.

Yoğun bir kalabalığın olduğu Nişancı’nın cenazesini Bayburt Müftüsü Hasan Başoğlu kıldırdı. Müftü Başoğlu, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, Abdulkadir Nişancı’nın kimseyi kırmayan, daima gülümseyen bir gönül adamı olduğunu ve görevini çok iyi yapan bir kişilik olduğunu hatırlattı.

Bayburt basın camiasında yıllardır görev yapan Nişancı ile hemen her haber programında bir arada bulunan yerel basın mensubu arkadaşları onu son yolculuğunda da yalnız bırakmadı. Elinde bir kamerası ve birde fotoğraf makinesi ile ekmek parası için gece gündüz demeden haber peşinde koşan Abdulkadir Nişancı’nın cenaze haberi, basın mensubu arkadaşları için en zor haberlerden birisi olarak unutulmayacak.

Sevenleri ve ailesinin göz yaşları ile toprağa verilen Nişancı’nın cenaze törene eşi Çiğdem, kızları Serra Beyza ve Zeynep Nilay, annesi Zöhre, babası Nafiz, kardeşleri Abdurrahman ve Faruk Serdar Nişancı, Emine Türkoğlu ve Zülal Bozdağ, kayınpederi Yaşar Mutlu’nun yanı sıra Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Davut Balibaşa, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun, Aydıntepe Kaymakamı Mustafa Akın, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsametin Koçan, iş adamı Kenan Yavuz, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Mutanoğlu, AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Hasan Öymez, AA Yurt Haberleri Editörü Zekeriya Kaya, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Türker Çeltik, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazil Özsoy, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, bölgedeki bazı illerin gazeteciler cemiyeti başkanları, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin temsilcileri, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=EdAw1KnMi68

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.