Dolar 32,4966
Euro 34,7509
Altın 2.477,12
BİST 9.556,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyaretleri

5 Haziran Dünya Çevre Günü Ziyaretleri
7 Haziran 2021 20:07
A+
A-

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Saka ile beraberindeki heyet, Vali Cüneyt Epcim’i ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret etti.

Bayburt Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar hakkında Vali Epcim’e bilgi veren İl Müdürü Hasan Saka, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü olarak çevreye yönelik her türlü olumsuz faaliyetlerin takipçisi olduklarını ifade etti.

Vali Epcim, Saka ve beraberindekilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Heyet daha sonra Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret etti. Pekmezci, çevre konusunda toplum olarak duyarlı olunması gerektiğine dikkat çekerek, yaşanabilir bir kent için çevre temizliği ve yeşillendirme çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ifade ederek, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Bayburtlu dedi ki:

    Bayburt’un çevresinden her hal yetkililerin haberi yok. Yol kenarları sokak araları her türlü atık maddeleriyle dolu. Kır alanları ha keza öyle. Tabii bunda vatandaşın payı büyük. Orman fidanlığa kadar yol kenarları, kaldırımların parka bakan kısımları özellikle her türlü atıkla dolu. Yeşil otlar arasında bu atıklar gizli duruyor. Vatandaş kirletiyor ama kim temizletecek ve önlemini alacak? Özellikle yeni yapılan inşaatların etrafını gezmelerini tavsiye ederim. Hiç böyle şehirleşme ve yapılaşma olur mu? Her türlü atık maddeler bolca mevcut. Hangi çevreden bahsediyoruz. Kim temizleyecek? Bunları kim yönlendirecek?

  2. Murat Çelik dedi ki:

    Çoruh nehrini kanal olmaktan kurtarın….